• Nema predaje: Kamjancu za dlaku izmakla titula prvaka, sprema se za revanš

    Takmičar Boks kluba Petrovgrad iz Zrenjanina Petar Kamjanac nije uspeo u nedelju da osvoji titulu prvaka Vojvodine u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 67 kilograma.   U finalnoj, vrlo dinamičnoj borbi, održanoj u Šidu, njega je savladao bokser Vojvodine Dušan Prica. U meču su preovladale nijanse.   PROČITAJTE JOŠ: Hendi sport imao jedan od najboljih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nema predaje: Kamjancu za dlaku izmakla titula prvaka, sprema se za revanš

    Takmičar Boks kluba Petrovgrad iz Zrenjanina Petar Kamjanac nije uspeo u nedelju da osvoji titulu prvaka Vojvodine u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 67 kilograma.

     

    U finalnoj, vrlo dinamičnoj borbi, održanoj u Šidu, njega je savladao bokser Vojvodine Dušan Prica. U meču su preovladale nijanse.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Hendi sport imao jedan od najboljih nastupa na stonoteniskim turnirima

     

    – Nažalost, izgubio sam u vrlo tesnom i dinamičnom meču. Pobeda je mogla da ode na obe strane, ali nisam imao sreće da prevagne na moju. Svakako mi je drago što sam imao dobar meč i ispoštovao taktiku koju smo pripremali. Nastavljam još jače sa treninzima i čekam revanš u kom ću se potruditi da ne budem u situaciji da moraju sudije da odlučuju – kazao je za portal zrenjaninski.com Petar Kamjanac.

     

    Njegov trener Stanimir Đurović kaže za naš portal da je Petar u finalnoj borbi pokazao veštinu i umeće u ringu, sa dobrim eskivažama i napadima iz kontre.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Nažalost, ostao je na srebrnoj medalji, mada su nijanse odlučivale. U suštini, prezadovoljni smo onim što je pokazao u ringu – naglasio je Đurović.

     

    petar kamjanac

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport