• Hendi sport imao jedan od najboljih nastupa na stonoteniskim turnirima

    Hendi sport iz Zrenjanina proteklog vikenda je nastupio na 17. državnom prvenstvu Specijalne olimpijade Srbije u stonom tenisu za momke i devojke, koje je održano u Novom Sadu. Na takmičenju, u organizaciji Specijalne olimpijade Srbije i Sportskog kluba „Milan Petrović“, učestvovalo je 12 klubova iz naše zemlje.   Stonoteniseri Hendi sporta Vlada Erdeljan, Ivan Živkov […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Hendi sport imao jedan od najboljih nastupa na stonoteniskim turnirima

    Hendi sport iz Zrenjanina proteklog vikenda je nastupio na 17. državnom prvenstvu Specijalne olimpijade Srbije u stonom tenisu za momke i devojke, koje je održano u Novom Sadu. Na takmičenju, u organizaciji Specijalne olimpijade Srbije i Sportskog kluba „Milan Petrović“, učestvovalo je 12 klubova iz naše zemlje.

     

    Stonoteniseri Hendi sporta Vlada Erdeljan, Ivan Živkov i Valentina Manojlov našli su se u najjačoj prvoj diviziji, dok je Katarina Zlatković bila u drugoj diviziji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karatistkinjama Zadrugara po dve zlatne i srebrne medalje na prvenstvu Srbije

     

    Nakon prvog kola, Vlada Erdeljan je u veoma izjednačenoj borbi uspeo da pobedi kolegu iz Kragujevca, rezultatom 2:1 u setovima. Ivan Živkov je izgubio od takmičara kluba Pčelice iz Kragujevca.

     

    U direktnom susretu između Erdeljana i Živkova desio se nesvakidašnji slučaj, pa je Ivan po prvi put uspeo da pobedi kolegu iz tima i uzme mu titulu državnog prvaka Srbije. U konačnom plasmanu, sportista iz Kragujevca je bio prvoplasirani, Vlada je zauzeo drugo mesto, dok je Ivan bio treći.

     

    hendi sport stoni tenis

     

    Valentina odigrala možda i najbolje mečeve u karijeri

     

    U ženskoj konkurenciji, Valentina Manojlov je odigrala možda i svoje najbolje mečeve u karijeri. Ona je pobedila večite rivalke – takmičarku iz Pančeva, kao i suparnicu iz ekipe Singidunuma iz Beograda. Međutim, iznenađenje je priredila takmičarka Mladosti iz Pirota. Ona se po prvi put takmičila u prvoj diviziji i opravdala je učešće u njoj. Na kraju takmičenja je bila prvoplasirana, dok je Valentina zauzela zasluženo drugo mesto.

     

    Katarina Zlatković se takmiči treću sezonu u drugoj diviziji i ove godine je sa dve pobede zauzela prvo mesto i kandidovala se da se u godinama ispred nas možda nađe i u najjačoj diviziji.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ovo je jedno od naših najboljih učešća na stonoteniskim turnirima, gde smo po pravilu uvek visoko kotirani. Tako je bilo i ove godine i veoma sam zadovoljan igrom svojih takmičara. Još jednom želim da se zahvalim dragoj koleginici Idi Kabok i njenim trenerima i kolegama, koji su podigli nivo organizacije takmičenja na najvišu tačku – rekao je za portal zrenjaninski.com trener ekipe kluba Hendi sport Borislav Nuhanović.

     

    hendi sport stoni tenis

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport