• Nastavljaju sa odličnim partijama: Zrenjaninke briljirale u Pirotu

    ŽKK Gimnazijalac (Pirot) – ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) 43:66 (13:19, 17:16, 6:14, 7:17)   Košarkašice Proletera nastavile su sa odličnim partijama u tekućoj sezoni. Izabranice Marka Marinkova ostvarile su i šestu ovosezonsku pobedu, pa su slavile u nedelju, 15. novembra, na gostovanju u Pirotu protiv domaće ekipe ŽKK Gimnazijalac sa ubedljivih 66:43. Na taj način, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nastavljaju sa odličnim partijama: Zrenjaninke briljirale u Pirotu

    ŽKK Gimnazijalac (Pirot) – ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) 43:66 (13:19, 17:16, 6:14, 7:17)

     

    Košarkašice Proletera nastavile su sa odličnim partijama u tekućoj sezoni. Izabranice Marka Marinkova ostvarile su i šestu ovosezonsku pobedu, pa su slavile u nedelju, 15. novembra, na gostovanju u Pirotu protiv domaće ekipe ŽKK Gimnazijalac sa ubedljivih 66:43. Na taj način, Zrenjaninke su nakon sedam odigranih kola zadržale lidersku poziciju u šampionatu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Veliko iznenađenje: Radnički pretrpeo neočekivan poraz (Foto)

     

    Najefikasnija među košarkašicama Proletera bila je Jelena Muratović sa 19 poena. Jelena Bosnić je postigla 15, Nikolina Mihajlović 12, a Tamara Jokić 10 poena. Treba istaći i odličnu partiju Bojane Škundrić, koja je uz 6 poena upisala i 13 asistencija i 10 skokova.

     

    U narednom kolu, koje je na programu predstojećeg vikenda, zrenjaninske crveno-bele će na svom terenu dočekati ekipu ŽKK Sloga iz Požege, koja se trenutno nalazi na sedmoj poziciji na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]