• Veliko iznenađenje: Radnički pretrpeo neočekivan poraz (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Sloboda (Novi Kozarci) 0:1 (poluvreme 0:1)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog pognute glave napustili su teren u subotu, 14. novembra, nakon utakmice 17. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, u kojoj su se na stadionu kraj Skrobare sastali sa poslednjom ekipom na tabeli, fudbalerima Slobode iz Novh Kozaraca. Na veliko iznenađenje, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliko iznenađenje: Radnički pretrpeo neočekivan poraz (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Sloboda (Novi Kozarci) 0:1 (poluvreme 0:1)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog pognute glave napustili su teren u subotu, 14. novembra, nakon utakmice 17. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, u kojoj su se na stadionu kraj Skrobare sastali sa poslednjom ekipom na tabeli, fudbalerima Slobode iz Novh Kozaraca. Na veliko iznenađenje, Zrenjaninci su pretrpeli neočekivan poraz rezultatom 0:1.

     

     

    Jedini gol na meču delo je Željka Popova u 30. minutu susreta iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara. Popov je šutirao direktno na gol, a lopta je na tom putu zakačila jednog od igrača u živom zidu, promenila pravac i završila iza leđa nemoćnog Nemanje Radovića.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Trener vidno razočaran: Ako ovako nastavimo igraćemo nižu ligu (Foto)

     

    U narednom kolu, Zrenjanincima sledi gostovanje u Sakulama, gde će se naredne nedelje, 22. novembra, sastati sa domaćim Borcem.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport