• Nastavak prvenstva 4. aprila: ŽFK Banat Bagljaš dočekuje Mladost

    Početak drugog dela prvenstva u okviru A lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina zakazan je za 4. april. Prolećni deo prvenstva igraće se tokom devet nedelja, do 30. maja.   U 10. kolu, koje je na programu 4. aprila, s početkom u 16 časova, u Ečki će se sastati Jedinstvo 2014 i Zadrugar, a u Tarašu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nastavak prvenstva 4. aprila: ŽFK Banat Bagljaš dočekuje Mladost

    Početak drugog dela prvenstva u okviru A lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina zakazan je za 4. april. Prolećni deo prvenstva igraće se tokom devet nedelja, do 30. maja.

     

    U 10. kolu, koje je na programu 4. aprila, s početkom u 16 časova, u Ečki će se sastati Jedinstvo 2014 i Zadrugar, a u Tarašu Tisa 1933 i OFK Gradnulica. U Boki se sastaju Naftagas i Bilećanin, ŽFK Banat Bagljaš će u Zrenjaninu biti domaćin fudbalerima Mladosti iz Belog Blata, dok Zlatica dočekuje OFK Stajićevo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Plivači Proletera doneli 12 medalja sa otvorenog prvenstva Srbije (Foto)

     

    Posle devetog kola po četiri žuta kartona imaju Milan Miškeljin (Tisa 1933) i Dragan Pijetlović (Bilećanin). Njih dvojica nemaju pravo nastupa u 10, odnosno prvom prolećnom kolu.

     

    U devetom kolu isključen je Vladimir Grbušić (Zadrugar). Odlukom komesara takmičenja kažnjen je jednom utakmicom zabrane nastupa.

     

    Posle devet odigranih kola, ŽFK Banat Bagljaš se nalazi na prvom mestu na tabeli, sa 25 bodova. Sledi ga Zadrugar sa 23 boda. Među pet prvoplasiranih klubova nalaze se i Bilećanin (17), OFK Gradnulica (15) i Mladost (14).

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zlatica je poslednja, deseta na tabeli, sa nula bodova.

     

    Prvak ovogodišnjeg prvenstva A lige FSG Zrenjanin će se plasirati u Područnu ligu.

     

    Deseti i deveti preći će u B ligu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport