• Plivači Proletera doneli 12 medalja sa otvorenog prvenstva Srbije (Foto)

    Na otvorenom prvenstvu Srbije u plivanju, koje je održano u Beogradu, uz učešće 470 takmičara iz četiri zemlje, plivači Proletera iz Zrenjanina osvojili su 12 medalja.   Čak sedam medalja zasijalo je zlatnim sjajem, oborena su tri rekorda, a Ognjen Kovačević, koji je još tri godine junior, u trci na 50 metara leđno je osvojio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivači Proletera doneli 12 medalja sa otvorenog prvenstva Srbije (Foto)

    Na otvorenom prvenstvu Srbije u plivanju, koje je održano u Beogradu, uz učešće 470 takmičara iz četiri zemlje, plivači Proletera iz Zrenjanina osvojili su 12 medalja.

     

    Čak sedam medalja zasijalo je zlatnim sjajem, oborena su tri rekorda, a Ognjen Kovačević, koji je još tri godine junior, u trci na 50 metara leđno je osvojio normu za učešće na evropskom juniorskom prvenstvu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičari Zadrugara osvojili tri zlatne medalje i jedno srebro

     

    ognjen kovačević

     

    Medalje su prvog dana takmičenja osvojili Nikola Marić, Lara Lilić (dve), Lena Stoiljkovski i štafeta 4×100 kraul u sastavu Marić, Vujin, Radojko i Marić.

     

    Drugog dana takmičenja medalje su osvojili Lena Stoiljkovski (dve), Lara Lilić i Ognjen Kovačević, koji je postavio i juniorski rekord na 100 metara leđno.

     

    Trećeg dana, Ognjen Kovačević je osvojio čak tri medalje. On je isplivao normu za evropsko prvenstvo i postavio rekord Srbije na 50 metara leđno u uzrastu 16 i 17 godina.

     

    Medalju je trećeg dana osvojila i Lara Lilić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    plivači proletera

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport