• Devet medalja za Proleter iz Zrenjanina, četiri za Omladinac iz Botoša

    Na prvenstvu Vojvodine u rvanju grčko-rimskim stilom za juniore i starije pionire U-15, koje je u subotu, 7. marta, održano u Subotici, rvači Proletera i Omladinca ostvarili su zapažene rezultate.   Devet medalja u pojedinačnoj konkurenciji i drugo mesto ekipno za starije pionire, bilans su nastupa zrenjaninskog RK Proleter.   Kod starijih pionira, zlatnom medaljom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Devet medalja za Proleter iz Zrenjanina, četiri za Omladinac iz Botoša

    Na prvenstvu Vojvodine u rvanju grčko-rimskim stilom za juniore i starije pionire U-15, koje je u subotu, 7. marta, održano u Subotici, rvači Proletera i Omladinca ostvarili su zapažene rezultate.

     

    Devet medalja u pojedinačnoj konkurenciji i drugo mesto ekipno za starije pionire, bilans su nastupa zrenjaninskog RK Proleter.

     

    Kod starijih pionira, zlatnom medaljom okitili su se Jovan Miolski, Boris Petrov i Branko Đukić. Srebro je pripalo Stevanu Kojiću, dok su bronzana odličja osvojili Đorđe Lakatuš i Atila Babinski.

     

    Pročitajte još: Nastavak šampionata za Radnički kakav se samo poželeti može!

     

    David Molnar osvojio je zlato i postao je prvak Vojvodine u juniorskoj konkurenciji, dok su u svojim kategorijama Dragoljub Popetru i Andrija Mihajlović svojili srebrne medalje.

     

    omladinac iz botoša

     

    Rvački klub Omladinac iz Botoša imao je pet rvača u U-15 (stariji pioniri), koji su osvojili četiri medalje. Zlatnu medalju osvojio je Andrej Velisavljev, a srebrna odličja osvojili su Nikola Halas, Dragan Sremac i Dušan Marjanov.

     

    Sa samo petoricom takmičara, Botošani su zauzeli četvrto mesto u ekipnom plasmanu.

     

    Zoran Bogaroški

     

    rvački klub proleter

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport