• Naši najbolji rvači trenutno su na pripremama na Kopaoniku

    Reprezentativci Srbije u rvanju su na Kopaoniku, spremaju se za takmičenja u kompleksu hotela „Ozon“ u Brzeću, a tamo su i rvači koji su članovi zrenjaninskog Proletera.   Po rečima predsednika Rvačkog saveza Srbije Željka Trajkovića, uslovi za trening i pripreme su izvanredni.   – Došli smo na pripreme nakon što su svi prošli testiranje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naši najbolji rvači trenutno su na pripremama na Kopaoniku

    Reprezentativci Srbije u rvanju su na Kopaoniku, spremaju se za takmičenja u kompleksu hotela „Ozon“ u Brzeću, a tamo su i rvači koji su članovi zrenjaninskog Proletera.

     

    Po rečima predsednika Rvačkog saveza Srbije Željka Trajkovića, uslovi za trening i pripreme su izvanredni.

     

    – Došli smo na pripreme nakon što su svi prošli testiranje na koronavirus i potvrđeno je da su negativni. Odabrali smo hotel „Ozon“ zbog toga što je veoma bezbedan. Mi smo jedini gosti u objektu i možemo da se posvetimo pripremama i treningu bez strepnje za zdravlje. Pored toga, sprovodimo sve propisane mere, i pri treningu i pri boravku – kaže Željko Trajković za portal zrenjaninski.com.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Četiri decenije otkako je veslač Milorad Stanulov osvojio olimpijsko srebro

     

    On kaže da je plan da se na Kopaoniku ostane dve nedelje ali, ako bude uslova i ne bude ozbiljnijih problema, možda se pripreme produže za još dve nedelje.

     

    – Veoma je nezahvalno upuštati se u prognoze. Mi imamo okvirni plan, ali mnogo toga ne zavisi od nas. Ono što je činjenica, ovde su uslovi odlični, rvačima je na raspolaganju sala sa dva borilišta. Obezbedili smo im odlične uslove, a rvači su orni za rad – napominje čelnik Rvačkog saveza Srbije.

     

    Na pripremama na Kopaoniku su i četvorica rvača koji su članovi zrenjaninskog Proletera. To su Viktor i Mate Nemeš, Mihail Kadžaja i Zurab Datunašvili.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport