• NAŠ DELFIN: Nikola Aćin branio boje Srbije, osvojio i zlato i srebro!

    Na Otvorenom prvenstvu Slovenije u plivanju učestvovala je i reprezentacija Srbije, u čijem sastavu je bio i Nikola Aćin, takmičar zrenjaninskog Proletera.   Nikola Aćin je u trci na 50 metara kraul osvojio zlatnu medalju, sa vremenom 22.94, a u trci na 100 kraul srebrnu medalju sa vremenom 50.20.   Pročitajte još: Ženski „Košarkaški marš“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NAŠ DELFIN: Nikola Aćin branio boje Srbije, osvojio i zlato i srebro!

    Na Otvorenom prvenstvu Slovenije u plivanju učestvovala je i reprezentacija Srbije, u čijem sastavu je bio i Nikola Aćin, takmičar zrenjaninskog Proletera.

     

    Nikola Aćin je u trci na 50 metara kraul osvojio zlatnu medalju, sa vremenom 22.94, a u trci na 100 kraul srebrnu medalju sa vremenom 50.20.

     

    Pročitajte još: Ženski „Košarkaški marš“ prošao centrom Zrenjanina (Foto)

     

    U obe trke Nikola je isplivao B norme sa svetskog prvenstva u plivanju. Trener reprezentacije Srbije bio je Dejan Pejinović.

     

    plivački klub proleter

     

    U organizaciji Plivačkog kluba Valis, u Petnici je održan tradicionalni plivački miting „Petnica kup 2019“, na kojem je učestvovalo 350 takmičara iz 22 kluba. Ekipa Proletera je nastupila sa šestoro takmičara koji su osvojili deset medalja. Trener ekipe je bio Nikola Gogić.

     

    Zlatnu medalju je osvojio Danilo Kepić. Srebrne medalje osvojili su Đorđe Čarnić (tri), Mateja Janković (dve) i Marko Krecev. Bronzane medalje osvojili su Danilo Kepić (dve) i Mateja Janković.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport