• Napred, šampione: Zoran Ludoški ide na Kipar po pobednički pehar (Foto)

    Jedan od najboljih mladih srpskih tenisera, trenutno drugoplasirani u državi u juniorskoj konkurenciji, za igrače do 16 godina, Zrenjaninac Zoran Ludoški, sutra putuje na međunarodni teniski turnir ITF, koji se održava na Kipru.   Na turniru, na kojem će nastupiti igrači do 18 godina iz brojnih država, a koji zvanično počinje u utorak, Zoran će […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Napred, šampione: Zoran Ludoški ide na Kipar po pobednički pehar (Foto)

    Jedan od najboljih mladih srpskih tenisera, trenutno drugoplasirani u državi u juniorskoj konkurenciji, za igrače do 16 godina, Zrenjaninac Zoran Ludoški, sutra putuje na međunarodni teniski turnir ITF, koji se održava na Kipru.

     

    Na turniru, na kojem će nastupiti igrači do 18 godina iz brojnih država, a koji zvanično počinje u utorak, Zoran će pokušati da ostvari što bolji rezultat. Takmičenje će trajati pet dana i teniseri će svakog dana igrati po jedan meč u singlu i dublu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Salapura dobitnik “Majske nagrade”: Novčani deo u humanitarne svrhe

     

    Ako je suditi po rezultatima koje je ostvario tokom prošle i ove godine, od našeg mladog sugrađanina možemo da očekujemo da će se sa Kipra vratiti s odličnim učinkom.

     

    zoran ludoški

     

    Momak koji će sledećeg meseca napuniti 16 godina ugostio je ekipu portala zrenjaninski.com na teniskim terenima TK Galeb, uoči njegovog odlaska na Kipar. Sa njim smo razgovarali o dosadašnjim uspesima, ali i o tome kada će zaigrati profesionalne turnire.

     

    – Prošla i ova godina bile su veoma uspešne za mene. Na kraju prošle godine sam igrao evropski turnir „Tennis Europe“ za igrače do 16 godina. Na njemu sam osvojio prvo mesto i u singlu i u dublu. Ove godine sam ponovio taj uspeh na turniru „Tennis Europe“ u Pančevu. Takođe, pošto sam počeo da igram sve ITF juniorske turnire za igrače do 18 godina, pre nekoliko nedelja sam u Subotici nastupio u polufinalu i osvojio treće mesto – priča Zoran Ludoški za portal zrenjaninski.com.

     

    zoran ludoški

     

    Zoran Ludoški trenutno drugi u državi

     

    Zimus je na državnom dvoranskom prvenstvu igrao finale i bio je drugi. Za nekoliko nedelja ga očekuje i letnje državno prvenstvo za igrače do 16 godina, pa će pokušati da ga osvoji.

     

    Naš sagovornik, kojem je pre nekoliko dana uručena i stipendija Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, namenjena najperspektivnijim i najtalentovanijim sportistima Vojvodine, očekuje da postigne dobar rezultat i na turniru na Kipru. Odmah nakon njega putuje u Rumuniju gde ga očekuje novi međunarodni juniorski turnir.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ovo je poslednji nivo pred ulazak u profesionalni tenis i očekujem da će se to dogoditi sledeće godine. Probaću da prođem koje kolo da bih uzeo ATP bod. Igraću i ITF-ove kako bih probao da uđem na rang listu 100 igrača. Tako ću ispuniti uslov da igram juniorske gren slemove – Rolan Garos, Australijan open, Vimbldon… – ističe Zoran.

     

    Nama ne preostaje ništa drugo nego da svim srcem navijamo za Zorana i da mu gromoglasno poručimo: Napred, šampione!

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport