• Salapura dobitnik „Majske nagrade“: Novčani deo u humanitarne svrhe

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura dobitnik je „Majske nagrade“ za 2021. godinu, koju dodeljuje Sportski savez Srbije.   Salapuri je priznanje dodeljeno u kategoriji „Sportski funkcioner“.   U pitanju je najviše društveno-sportsko priznanje Sportskog saveza Srbije, koje je ustanovljeno 1961. godine, i može se dobiti samo jednom u životu.   PROČITAJTE JOŠ: Mačevalački klub Omladinac bio uspešan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Salapura dobitnik „Majske nagrade“: Novčani deo u humanitarne svrhe

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura dobitnik je „Majske nagrade“ za 2021. godinu, koju dodeljuje Sportski savez Srbije.

     

    Salapuri je priznanje dodeljeno u kategoriji „Sportski funkcioner“.

     

    U pitanju je najviše društveno-sportsko priznanje Sportskog saveza Srbije, koje je ustanovljeno 1961. godine, i može se dobiti samo jednom u životu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mačevalački klub Omladinac bio uspešan u duelu sa Crvenom zvezdom

     

    Priznanje su mu danas, na svečanosti u Narodnoj skupštini Republike Srbije u Beogradu, uručili predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i član Upravnog odbora Sreten Damjanović. Događaju je prisustvovao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

     

    Salapura je na svečanosti u Beogradu kazao da „Majska nagrada“ pripada svim sportistima Zrenjanina.

     

    – „Majska nagrada“ glasi na ličnost, ali je potpuno jasno da pripada svim sportistima Zrenjanina. Bez njih ne bi bilo rezultata, koji su jedino merilo uspešnosti u ovoj oblasti – naglasio je Salapura.

     

    On je kazao da je Sportski savez Srbije pouzdan partner Grada Zrenjanina i da je prvi podržao ovdašnje aktivnosti u vezi sa promocijom „Evropskog grada sporta“.

     

    – Odličnu saradnju imamo i sa Ministarstvom omladine i sporta i Pokrajinskom vladom. Oni su nas prepoznali kao centar sporta – istakao je on.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Gradonačelnik Zrenjanina je poručio da će priznanje biti izloženo na vidnom mestu i da će se odreći novčanog dela nagrade u humanitarne svrhe.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport