Sport Vesti Zrenjanin

Nakon prinudne pauze odbojkašice Kleka od danas ponovo na okupu

odbojkašice kleka
Foto: Zoran Bogaroški

Odbojkašice Kleka danas su imale prvo okupljanje i započele su trenažni proces nakon prinudne pauze koja je izazvana pandemijom koronavirusa.

 

– U ponedeljak smo bili na okupu da bismo utvrdili plan i započeli sa ciklusom oporavka i održavanja kondicije. Moramo prvo odraditi testiranje, da utvrdimo kakvo je stanje. Plan je da u naredne četiri nedelje radimo vežbe oporavka, a posle toga slede predpripreme, od 20. juna. Naravno, sve sa utvrđenim planom i programom. U planu je i da od 20. jula startujemo sa pripremama u punom kapacitetu – kaže za portal zrenjaninski.com šef stručnog štaba ŽOK Klek Zoran Pavlović.

 

Pročitajte još: Dejan Davidovac se vratio klupskim obavezama u Crvenoj zvezdi (Video)

 

On će sa igračicama trenažni proces raditi u Kristalnoj dvorani i Karađorđevom parku. Pavlović ističe da će pripreme za superligašku sezonu započeti ranije, jer ima ozbiljnih indicija da će i prvenstvo krenuti pre uobičajenih termina.

 

Što se tiče igračkog kadra, Pavlović naglašava da na okupu ostaje isti tim.

 

– Dolazi nam nekoliko igračica na probu. Videćemo da li ćemo ih i angažovati, ali o tome će biti reči kasnije – zaključuje Pavlović.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM