• Nakon prinudne pauze odbojkašice Kleka od danas ponovo na okupu

    Odbojkašice Kleka danas su imale prvo okupljanje i započele su trenažni proces nakon prinudne pauze koja je izazvana pandemijom koronavirusa.   – U ponedeljak smo bili na okupu da bismo utvrdili plan i započeli sa ciklusom oporavka i održavanja kondicije. Moramo prvo odraditi testiranje, da utvrdimo kakvo je stanje. Plan je da u naredne četiri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nakon prinudne pauze odbojkašice Kleka od danas ponovo na okupu

    Odbojkašice Kleka danas su imale prvo okupljanje i započele su trenažni proces nakon prinudne pauze koja je izazvana pandemijom koronavirusa.

     

    – U ponedeljak smo bili na okupu da bismo utvrdili plan i započeli sa ciklusom oporavka i održavanja kondicije. Moramo prvo odraditi testiranje, da utvrdimo kakvo je stanje. Plan je da u naredne četiri nedelje radimo vežbe oporavka, a posle toga slede predpripreme, od 20. juna. Naravno, sve sa utvrđenim planom i programom. U planu je i da od 20. jula startujemo sa pripremama u punom kapacitetu – kaže za portal zrenjaninski.com šef stručnog štaba ŽOK Klek Zoran Pavlović.

     

    Pročitajte još: Dejan Davidovac se vratio klupskim obavezama u Crvenoj zvezdi (Video)

     

    On će sa igračicama trenažni proces raditi u Kristalnoj dvorani i Karađorđevom parku. Pavlović ističe da će pripreme za superligašku sezonu započeti ranije, jer ima ozbiljnih indicija da će i prvenstvo krenuti pre uobičajenih termina.

     

    Što se tiče igračkog kadra, Pavlović naglašava da na okupu ostaje isti tim.

     

    – Dolazi nam nekoliko igračica na probu. Videćemo da li ćemo ih i angažovati, ali o tome će biti reči kasnije – zaključuje Pavlović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport