• Dejan Davidovac se vratio klupskim obavezama u Crvenoj zvezdi (Video)

    Zrenjaninski košarkaš Dejan Davidovac vratio se klupskim obavezama u Crvenoj zvezdi mts. Davidovac je 12. maja, posle dvomesečne pauze, sa klupskim drugovima odradio prvi trening koji je održan na Malom Kalemegdanu. Time je započet trenažni proces nakon dugog odsustva sa terena izazvanog pandemijom virusa Covid-19.   Trening je, prema ranije utvrđenom planu i po svim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dejan Davidovac se vratio klupskim obavezama u Crvenoj zvezdi (Video)

    Zrenjaninski košarkaš Dejan Davidovac vratio se klupskim obavezama u Crvenoj zvezdi mts. Davidovac je 12. maja, posle dvomesečne pauze, sa klupskim drugovima odradio prvi trening koji je održan na Malom Kalemegdanu. Time je započet trenažni proces nakon dugog odsustva sa terena izazvanog pandemijom virusa Covid-19.

     

    Trening je, prema ranije utvrđenom planu i po svim preporukama, vodio kondicioni trener Saša Lukman.

     

    Košarkaši Crvene zvezde mts obavili su u prethodnih sedam dana prvu osnovnu fazu priprema za eventualni povratak na teren. Obavili su i sve neophodne testove, uključujući i testiranje na virus Covid-19. Tokom šest dana treninga, na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu, akcenat je stavljen na postepeno uvođenje igrača u trening nakon pauze koja je za profesionalne sportiste bila izuzetno duga.

     

    Pročitajte još: Rvač Proletera i prvak države Martin Šuranji zagospodario strunjačom

     

    „Svi momci su odradili u prethodnim danima sve što je od njih tražio stručni štab. Osnovni cilj je ispunjen, ekipa se vratila na teren i počela da vraća snagu, ali i po prvi put posle 11. marta je „osetila“ koševe“, saopštio je KK Crvena zvezda mts.

     

    Za seniorski tim sada sledi naredni korak i selidba u halu „Aleksandar Nikolić“, gde će se održavati treninzi od ponedeljka.

     

    dejan davidovac
    Foto: KK Crvena zvezda mts

     

    Dejan Davidovac gradi poziciju vrlo važnog igrača crveno-belih

     

    Dejan Davidovac je, inače, jedan od retkih igrača u ovom trenutku u Evropi u svom uzrastu, koji sa visinom od 203 centimetara „pokriva” čak tri pozicije: od plejmekera do krila.

     

    Ponikao je u zrenjaninskom Proleteru za koji je igrao u sezoni 2011-2012. Nakon toga seli se u Vršac, za koji je igrao do 2015. godine. Odličnim igrama u poslednjoj seniorskoj sezoni obezbedio je mesto u idealnoj petorci šampionata Košarkaše lige Srbije. Tokom leta te godine, bio je član juniorske reprezentacije Srbije za igrače do 20 godina koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Italiji.

     

    Od 2015. godine nastupao je za FMP i bio jedan od najzaslužnijih za veliki uspeh tima koji se te sezone plasirao u samu završnicu Superlige.

     

    Sa Crvenom zvezdom mts je tog leta potpisao četvorogodišnji ugovor, i od tog trenutka gradi poziciju vrlo važnog igrača crveno-belih u svim uspesima koji su došli.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport