• Nakon odličnog starta u 2020. usledio prvi poraz u nastavku šampionata

    KMF Zufo – KMF SAS 5:2 (poluvreme 2:1)   Nakon odličnog starta u 2020. godini, pobede u prvom kolu nastavka prvenstva nad ekipom Metalac Kolorado i osvajanja Kupa Vojvodine, usledio je prvi poraz u nastavku šampionata. KMF SAS poklekao je na gostovanju u Bujanovcu, pretrpevši u nedelju, 16. februara, šesti ovosezonski poraz. Domaći KMF Zufo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nakon odličnog starta u 2020. usledio prvi poraz u nastavku šampionata

    KMF Zufo – KMF SAS 5:2 (poluvreme 2:1)

     

    Nakon odličnog starta u 2020. godini, pobede u prvom kolu nastavka prvenstva nad ekipom Metalac Kolorado i osvajanja Kupa Vojvodine, usledio je prvi poraz u nastavku šampionata. KMF SAS poklekao je na gostovanju u Bujanovcu, pretrpevši u nedelju, 16. februara, šesti ovosezonski poraz. Domaći KMF Zufo slavio je rezultatom 5:2.

     

    Bujanovčani su došli u vođstvo već u petom minutu pogotkom Enisa Isenija. Samo minut kasnije, preko Aleksandra Tomina, SAS je izjednačio na 1:1. Na poluvreme se ipak odlazi sa prednošću domaćeg tima, a gol za 2:1 postigao je Nikola Dodić u 17. minutu.

     

    Pročitajte još: Sremci u nedelju porazili Banaćane maksimalnim rezultatom

     

    Ekipa KMF Zufo mnogo bolje je otvorila drugi deo susreta, te preciznim udarcima Igora Stefanovića u 23. i Petra Marjanovića u 24. minutu stiže do prednosti od 4:1. Na 5:1 povećao je Jovan Cvetanović u 37. minutu, da bi dva minuta pred kraj meča Slađan Novaković ublažio poraz Zrenjaninaca i postavio konačnih 5:2.

     

    Izabranici Milivoja Batinice trenutno se nalaze na osmom mestu na tabeli sa ukupno sakupljenih šesnaest bodova. U narednom, 14. kolu, sve ljubitelje futsala u gradu na obalama Begeja očekuje pravi mali spektakl. Zrenjaninska „luda družina“ će na parketu Kristalne dvorane, u velikom banatskom derbiju, dočekati ekipu KMF Tisa iz Novog Bečeja, koja se sa 24 osvojena boda trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli Druge lige.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport