• Nakon novog poraza rukometaši pali za jedno mesto na tabeli

    MRK Crvena zvezda – RK Proleter 29:27 (poluvreme 18:12)   Rukometaši Proletera pretrpeli su u nedelju, 24. novembra, na gostovanju u Beogradu, u okviru 11. kola ARKUS Super lige Srbije, šesti ovosezonski poraz. Bolji od zrenjaninskih crveno-belih bili su rukometaši Crvene zvezde, koji su utakmicu dobili rezultatom 29:27.   Izabranici Ljubomira Obradovića dobro su otvorili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nakon novog poraza rukometaši pali za jedno mesto na tabeli

    MRK Crvena zvezda – RK Proleter 29:27 (poluvreme 18:12)

     

    Rukometaši Proletera pretrpeli su u nedelju, 24. novembra, na gostovanju u Beogradu, u okviru 11. kola ARKUS Super lige Srbije, šesti ovosezonski poraz. Bolji od zrenjaninskih crveno-belih bili su rukometaši Crvene zvezde, koji su utakmicu dobili rezultatom 29:27.

     

    Izabranici Ljubomira Obradovića dobro su otvorili utakmicu. U prvih šestnaest minuta viđena je prava rezultatska klackalica, u kojoj su se rivali smenjivali u vođstvu. Veliki pad u igri Zrenjaninaca između šesnaestog i dvadeset četvrtog minuta rezultirao je serijom beogradske Crvene zvezde od 6:0, koja je i prelomila ovaj duel.

     

    Pročitajte još: Odbojkaši Proletera izgubili na gostovanju u Bačkom Petrovcu

     

    Pokušali su rukometaši Proletera u drugom poluvremenu da se rezultatski vrate u meč. U nekoliko navrata stizali su na samo jedan gol zaostatka, ali bodovi su ipak ostali u prestonici.

     

    Najefikasniji u redovima RK Proleter bio je Momir Rnić sa osam postignutih golova, dok su se Uroš Elezović, Dušan Ilijin i Dušan Mirić po četiri puta upisali u listu strelaca.

     

    Nakon ovog poraza, ekipa Proletera je pala za jedno mesto na tabeli i trenutno zauzima osmu poziciju u šampionatu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport