• Najtrofejniji srpski vaterpolista Slobodan Nikić završava igračku karijeru

    Jedan od najboljih srpskih vaterpolista Slobodan Nikić saopštio je da završava igračku karijeru i da odmah počinje trenersku. Nikić je, uz Živka Gocića, najtrofejniji srpski reprezentativac.   – Odlučio sam da se povučem, jer osećam da sam dovoljno igrao. Osvojio sam sve što vaterpolista može tokom karijere – naveo je Nikić.   Slobodan Nikić je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najtrofejniji srpski vaterpolista Slobodan Nikić završava igračku karijeru

    Jedan od najboljih srpskih vaterpolista Slobodan Nikić saopštio je da završava igračku karijeru i da odmah počinje trenersku. Nikić je, uz Živka Gocića, najtrofejniji srpski reprezentativac.

     

    – Odlučio sam da se povučem, jer osećam da sam dovoljno igrao. Osvojio sam sve što vaterpolista može tokom karijere – naveo je Nikić.

     

    Slobodan Nikić je rođen 25. januara 1983. godine u Zrenjaninu, Poslednju sezonu odigrao je u Vašašu, a sada se vraća u Ferencvaroš, gde će raditi kao trener mlađih kategorija.

     

    Pročitajte još: Bokser Nenad Momirski uspešno uklapa sportske i fakultetske obaveze

     

    Čuveni centar srpskog tima osvojio je 29 medalja na velikim takmičenjima, uključujući jedno olimpijsko, tri svetska i četiri evropska zlata.

     

    Nikić je karijeru počeo u Partizanu, potom je igrao za Niš, Jadran, Olimpijakos, Pro Reko, Kamolji, Galatasaraj, OSC, Ferencvaroš i Vašaš.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport