• Najbolji strelac lige Marko Kovačević prešao u viši rang takmičenja

    Najbolji strelac Srpske lige Vojvodina u prošloj sezoni Marko Kovačević karijeru će nastaviti u višem rangu takmičenja, odnosno u Prvoj ligi Srbije.   Kovačević je napustio zrenjaninski Radnički, u čijem dresu je blistao na terenu, i postao novi član Inđije.   PROČITAJTE JOŠ: Bojan Balaž novo pojačanje Fudbalskog kluba Novi Pazar   – Mislim da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najbolji strelac lige Marko Kovačević prešao u viši rang takmičenja

    Najbolji strelac Srpske lige Vojvodina u prošloj sezoni Marko Kovačević karijeru će nastaviti u višem rangu takmičenja, odnosno u Prvoj ligi Srbije.

     

    Kovačević je napustio zrenjaninski Radnički, u čijem dresu je blistao na terenu, i postao novi član Inđije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bojan Balaž novo pojačanje Fudbalskog kluba Novi Pazar

     

    – Mislim da sam odabrao dobar klub za sebe i da ću se brzo uklopiti u ekipu. Pripreme startuju u ponedeljak, 28. juna, i jedva čekam nove izazove – kaže za portal zrenjaninski.com Marko Kovačević.

     

    Momak koji je rođen 25. februara 1999. godine za Radnički je prošle sezone odigrao 34 od ukupno 38 utakmica, a na terenu je proveo više od 2.800 minuta. Postigao je ukupno 24 gola – šest sa bele tačke, četiri glavom, pet desnom i devet levom nogom.

     

    – Mislim da je ovo bila baš lepa sezona i za mene lično, ali i za klub koji je afirmisao mlade igrače. Radnički je igrao u najmlađem sastavu i pritom zauzeo sedmo mesto na tabeli – kazao je mladi fudbaler.

     

    Marko Kovačević je karijeru počeo u školi fudbala Budućnost u Srpskoj Crnji, posle čega je došao u Zrenjanin. U crveno-crnom dresu proveo je šest godina. Prethodne sezone je igrao šest meseci i za klub iz Srpske Crnje i na 16 utakmica postigao 14 golova. Tada se vratio u Radnički i nastavio sa golovima.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Želimo mu da ovaj golgeterski niz nastavi i u novoj sredini.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport