• Bojan Balaž novo pojačanje Fudbalskog kluba Novi Pazar

    Zrenjaninac Bojan Balaž novo je pojačanje Fudbalskog kluba Novi Pazar. Dvadesetogodišnji štoper, koji je u ovom prelaznom roku napustio redove TSC-a iz Bačke Topole, sa klubom sa obale Jošanice potpisao je ugovor na dve godine.   – Došao sam u sredinu gde se živi za fudbal. To mi se jako sviđa, jer su svi posvećeni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bojan Balaž novo pojačanje Fudbalskog kluba Novi Pazar

    Zrenjaninac Bojan Balaž novo je pojačanje Fudbalskog kluba Novi Pazar. Dvadesetogodišnji štoper, koji je u ovom prelaznom roku napustio redove TSC-a iz Bačke Topole, sa klubom sa obale Jošanice potpisao je ugovor na dve godine.

     

    – Došao sam u sredinu gde se živi za fudbal. To mi se jako sviđa, jer su svi posvećeni fudbalu, kako igrači, tako i ceo grad. Nadam se da će uskoro pustiti publiku na stadion, jer sam već imao priliku da doživim da igram u Novom Pazaru pred punim tribinama. Osećaj je zaista neverovatan. Navijači su, bez sumnje, naš dvanaesti igrač – poručio je za portal zrenjaninski.com iz Novog Pazara Bojan Balaž.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Miodrag Rudan o nastavku karijere: Za sada su sve opcije na stolu (Foto)

     

    Prema njegovim rečima, ekipa se trenutno nalazi u ovom gradu i trenira u dobrom ritmu, a već u petak ide na pripreme na Zlatibor.

     

    – Zadovoljan sam kako su me prihvatili moji novi saigrači. Stvarno su odlični momci, a na terenu svi ginu jedan za drugog, što mi je baš drago da vidim. Šef Milan Milanović će sigurno od nas napraviti dobru ekipu koja će biti ravnopravna sa ostalim klubovima u Superligi. Ostalo nam je da se uigramo i da spremni dočekamo početak nove sezone – ističe Balaž.

     

    Bivši igrač Partizana, koji je nastupao i za mlađe selekcije Srbije, uveren je da će ekipa Novog Pazara, koja je prethodnih dana predstavila više pojačanja, delovati odlično na utakmicama.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Nadam se da ću imati što više prilika da pomognem ekipi na terenu, kako bismo ostvarili što bolje rezultate – poručuje Bojan Balaž.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport