• Najavljen turnir „Trofej grada Zrenjanina – Dan mladih 2019“

    Fudbalski turnir „Trofej grada Zrenjanina – Dan mladih 2019“ biće održan na stadionu FK Radnički, povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih.   Ovaj događaj najavljen je na konferenciji održanoj u Gradskoj kući. Na konferenciji su govorili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, predstavnik Fudbalskog kluba Radnički Darko Tošić i predstavnik Kancelarije za mlade Marko Miškeljin.   – I […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najavljen turnir „Trofej grada Zrenjanina – Dan mladih 2019“

    Fudbalski turnir „Trofej grada Zrenjanina – Dan mladih 2019“ biće održan na stadionu FK Radnički, povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih.

     

    Ovaj događaj najavljen je na konferenciji održanoj u Gradskoj kući. Na konferenciji su govorili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, predstavnik Fudbalskog kluba Radnički Darko Tošić i predstavnik Kancelarije za mlade Marko Miškeljin.

     

    – I ove godine Dan mladih proslavljamo u duhu sporta i fizičkih aktivnosti. Osmislili smo zajedničku akciju Kancelarije za mlade i FK Radnički, koji ove godine slavi sto godina od osnivanja. Imaćemo jedan lep događaj – najavio je Simo Salapura.

     

    Pročitajte još: Upućen apel gledaocima koji dolaze na košarkašku utakmicu

     

    On se zahvalio aktivistima Kancelarije za mlade, podsećajući da su oni volonterski izradili i Akcioni plan za mlade, koji već godinu dana daje odlične rezultate.

     

    Salapura je naglasio i da Grad Zrenjanin podržava mlade na razne načine. Kako je naveo, do sada je izdvojeno 10 miliona dinara za stipendije i druge vidove materijalnih davanja. Obezbeđena su i sredstva za finansiranje boravka grupe đaka generacije u kampu u Orašcu.

     

    Učešće potvrdili i Crvena zvezda i Čukarički

     

    U ime FK Radnički, Darko Tošić se zahvalio Gradu Zrenjaninu i Kancelariji za mlade na saradnji.

     

    – Krećemo sa turnirom za mlađe pionire (2006. godište), od 10. avgusta, kada je Dan mladih. Imamo potvrde učešća FK Crvena zvezda i Čukarički iz Beograda, a očekujemo još nekoliko klubova iz regiona, da bi turnir imao osam ekipa. Imaćemo zanimljiv turnir u velikom fudbalu – naglasio je Tošić.

     

    On je najavio da će se turnir „Trofej grada Zrenjanina“ nastaviti i tokom manifestacije „Dani piva“.

     

    Marko Miškeljin, čelnik Kancelarije za mlade u Zrenjaninu, izrazio je zadovoljstvo što je saradnja sa FK Radnički rezultirala organizacijom turnira koji će okupiti klubove značajnog renomea.

     

    – Imaćemo i taktičko – pokaznu vežbu Žandarmerije. Ona će tematski biti posvećena bezbednosti na stadionima. Kao i uvek, i naši stalni partneri iz Crvenog krsta imeće svoje pokazne vežbe. Očekuje nas i tačka Fri dens studija – najavio je Miškeljin, pozivajući sugrađane da isprate događaj zakazan za 10. avgust na stadionu FK Radnički.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]