• Naftagas savladao Radnički u komšijskom derbiju, Milivojev postigao het-trik

    Fudbalski klub Naftagas iz Elemira upisao je danas nova tri boda posle pobede u komšijskom derbiju nad Radničkim iz Zrenjanina, u utakmici 19. kola Srpske lige „Vojvodina“. Rezultat je bio 3:1 u korist domaće ekipe.   Sva tri gola za Elemirce postigao je Miljan Milivojev, dok je strelac gola za Radnički bio Stefan Popov.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naftagas savladao Radnički u komšijskom derbiju, Milivojev postigao het-trik

    Fudbalski klub Naftagas iz Elemira upisao je danas nova tri boda posle pobede u komšijskom derbiju nad Radničkim iz Zrenjanina, u utakmici 19. kola Srpske lige „Vojvodina“. Rezultat je bio 3:1 u korist domaće ekipe.

     

    Sva tri gola za Elemirce postigao je Miljan Milivojev, dok je strelac gola za Radnički bio Stefan Popov.

     

    Zrenjaninci su veći deo susreta imali igrača manje, jer je osamnaestogodišnji golman crveno-crnih Andrej Nosalj dobio crveni karton nakon faula nad Milivojevim. Na golu ga je zamenio Lazar Čestić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: A liga FSG Zrenjanin: Jesenji prvak Bilećanin ide u goste drugoplasiranom Potisju

     

    Trener Naftagasa Vladimir Grbušić je u prvoj izjavi nakon meča čestitao svojoj ekipi na zasluženoj pobedi, a protivnicima na fer i korektnoj igri, ujedno im poželevši sreću u nastavku prvenstva.

     

    – Mislim da je odlučio detalj kada je njihov golman dobio crveni karton. Utakmica je tada krenula drugim tokom. Radnički je ostao sa igračem manje, mi smo dali gol iz napada, a zatim i drugi. Ne samo kod protivnika, nego i u mojoj ekipi, tada je došlo do pada energije. Izgubio se neki takmičarski ritam, ali se dešavaju i takve utakmice – ocenio je Grbušić.

     

    U narednom, 20. kolu, Naftagas gostuje u Bečeju.

     

    – Po tradiciji, u pitanju je nezgodan protivnik, ali ćemo pokušati da uđemo u takmičarski ritam i osvojimo što više bodova do kraja prvenstva. Pokušaćemo da prikupljamo bodove i na gostujućem terenu, jer smo u prvom delu sezone imali malo poteškoća po tom pitanju – istakao je Vladimir Grbušić.

     

    naftagas radnički

     

    Marko Guteša: Zaslužena pobeda domaćina

     

    Trener Radničkog Marko Guteša je istakao da je pobeda domaće ekipe zaslužena.

     

    – Imali smo peh, danak neiskustvu, kada smo od desetog minuta bili sa igračem manje na terenu. Nije bilo ništa za očekivati. Imali smo dobar period od pola sata igre, i to je sve. Zaslužena pobeda domaćina – kazao je Guteša.

     

    Narednog vikenda Zrenjanincima u goste dolazi Tekstilac iz Odžaka.

     

    – Moramo se mobilisati i nastaviti dalje. Imamo mladu ekipu, koja još ne shvata neke zahteve ove lige, ali nadam se da će biti bolje – poručio je Marko Guteša.

     

    naftagas radnički

     

    Fudbaler Naftagasa Miljan Milivojev, koji je na današnjoj utakmici postigao het-trik, ocenio je da je ovo bio jedan od najboljih nastupa Elemiraca na njihovom terenu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Radnički je ostao sa igračem manje i mi smo to iskoristili mojim golovima. Nastavićemo i dalje u istom ritmu – poručio je Milivojev, koji je čestitao svojoj ekipi na pobedi, a Radničkom na fer i korektnoj utakmici.

     

    Inače, današnjoj utakmici u Elemiru prisustvovali su i predsednik FK Vojvodina iz Novog Sada Dragoljub Zbiljić i predstavnici Fudbalskog saveza Vojvodine.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport