• Naftagas iz Elemira, uz Podunavac, najprijatnije iznenađenje u Srpskoj ligi

    Posle deset odigranih kola u Srpskoj ligi „Vojvodina“, Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina nalazi se na začelju, dok se Naftagas iz Elemira pozicionirao u gornjem delu tabele.   Zrenjaninci su prošlog vikenda pretrpeli još jedan poraz, ovog puta na gostovanju u Kuli. Igrači Hajduka 1912 su uspeli triput da zatresu mrežu gostiju, dok je Radnički […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naftagas iz Elemira, uz Podunavac, najprijatnije iznenađenje u Srpskoj ligi

    Posle deset odigranih kola u Srpskoj ligi „Vojvodina“, Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina nalazi se na začelju, dok se Naftagas iz Elemira pozicionirao u gornjem delu tabele.

     

    Zrenjaninci su prošlog vikenda pretrpeli još jedan poraz, ovog puta na gostovanju u Kuli. Igrači Hajduka 1912 su uspeli triput da zatresu mrežu gostiju, dok je Radnički postigao jedan gol. Sa sedam pretrpljenih poraza, dva remija i svega jednom pobedom, odnosno ukupno osvojenih pet bodova, zrenjaninski crveno-crni se nalaze na poslednjem, 16. mestu na tabeli.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jedinstvo ostvarilo ubedljivu pobedu, Đorđe Bajić poručuje: Jako od samog starta

     

    S druge strane, Naftagas iz Elemira je juče ubeležio još jednu pobedu, ovog puta na gostovanju u Stanišiću protiv istoimene ekipe. Elemirci su slavili rezultatom 2:1, a golove za goste postigli su Savanović u 54. i Žeravica u 65. minutu. Naftagas je u dosadašnjem delu prvenstva ostvario pet pobeda, dvaput je igrao nerešeno i pretrpeo je tri poraza.

     

    Uz Podunavac, koji je takođe debitant u Srpskoj ligi, Naftagas je svakako najprijatnije iznenađenje ove sezone.

     

    Vladimir Grbušić: Očekuju nas dva teška kola

     

    – S obzirom na to da smo debitanti u srpskoligaškom društvu, ovo je odličan rezultat. Možda smo mogli još neki bod da uzmemo ali, u svakom slučaju, biti peti posle deset odigranih kola je fenomenalan uspeh – izjavio je za portal zrenjaninski.com trener FK Naftagas Vladimir Grbušić.

     

    On dodaje da Elemircima slede dva teška kola. U narednom, koje je na programu u subotu, na svom terenu dočekuju Omladinac iz Novih Banovaca, koji se nalazi odmah ispod Naftagasa, sa jednim bodom manje. Zatim ih u 12. kolu očekuje gostovanje u Staroj Pazovi, gde će snage odmeriti sa trenutno drugoplasiranim Jedinstvom.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ostalo je još pet kola do kraja prvog dela sezone. Od toga, tri utakmice igramo kod kuće, a dve na gostovanjima. Još ništa nije gotovo – dodaje trener Grbušić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport