• Jedinstvo ostvarilo ubedljivu pobedu, Đorđe Bajić poručuje: Jako od samog starta

    Posle serije od tri poraza, Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva juče se vratio na pobednički kolosek. Karađorđevčani su na svom terenu, u okviru desetog kola Vojvođanske lige „Istok“, savladali Borac iz Starčeva ubedljivim rezultatom 4:0. Strelci za ekipu Jedinstva bili su Popov u 2, Mijatović u 8. i 28. i Bajat u 87. minutu. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jedinstvo ostvarilo ubedljivu pobedu, Đorđe Bajić poručuje: Jako od samog starta

    Posle serije od tri poraza, Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva juče se vratio na pobednički kolosek. Karađorđevčani su na svom terenu, u okviru desetog kola Vojvođanske lige „Istok“, savladali Borac iz Starčeva ubedljivim rezultatom 4:0. Strelci za ekipu Jedinstva bili su Popov u 2, Mijatović u 8. i 28. i Bajat u 87. minutu.

     

    – Dobro smo otvorili utakmicu i odmah od prvog minuta smo vršili pritisak na protivnički gol. Postigli smo rani gol, što nas je motivisalo da nastavimo još jače. Do završetka prvog poluvremena postigli smo još dva pogotka. I drugo poluvreme smo dobro počeli, sve vreme smo čuvali loptu, napadali protivnički gol i postigli još jedan, četvrti pogodak na utakmici – kaže za portal zrenjaninski.com levi bek Jedinstva Đorđe Bajić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Seniori Odbojkaškog kluba Proleter pobedom započeli novu sezonu

     

    Sa njim smo, inače, razgovarali u prijatnoj atmosferi kafea „Izlog“, koji se nalazi u okviru hotela „Vojvodina“, smeštenog u samom srcu Zrenjanina.

     

    đorđe bajić

     

    Puna podrška uprave kluba

     

    Nakon deset odigranih kola, Jedinstvo je zabeležilo skok na tabeli i sada se, sa ukupno 19 osvojenih bodova, nalazi na trećem mestu.

     

    – Odlično smo započeli ovu takmičarsku sezonu i ostvarili šest pobeda i jedan remi. Onda je usledio pad koncentracije, pa smo zaređali tri poraza. Bez obzira na to, atmosfera u klubu je bila dobra i sve vreme smo imali podršku uprave. To se pokazalo i na poslednjoj utakmici, na kojoj smo trijumfovali – ističe Bajić.

     

     

    Jedinstvo ne krije da računa na prelazak u viši rang, ali je pred Karađorđevčanima dosta teških utakmica, između ostalog i derbi protiv trenutno prvoplasirane Slobode iz Novih Kozaraca.

     

    – Osim Slobode, najveći konkurenti su nam i Kikinda i Vojvodina 1928 iz Perleza. Pred nama je još puno utakmica i izazova. Ipak, nadamo se da ćemo ostvariti zacrtani cilj – naglašava Bajić.

     

    đorđe bajić

     

    Žitištanin Đorđe Bajić je, inače, rođen 18. marta 2004. godine i učenik je četvrtog razreda Elektrotehničke i građevinske škole „Nikola Tesla“ u Zrenjaninu. Fudbal je počeo da trenira u Begeju iz Žitišta, posle čega je pozvan u zrenjaninski Bambi. Tamo je proveo pet godina, a zatim se preselio u Beograd, gde je nastupao u Kadetskoj ligi Srbije za Brodarac.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Godinu i po dana nosio je dres Brodarca. Međutim, kada je počela pandemija virusa korona, Đorđe se vratio u Žitište i fudbalsku karijeru nastavio u Begeju. Odatle je, posle jedne odigrane sezone, prešao u Jedinstvo. Kaže da je ranije trenirao dosta sportova, ali da mu je fudbal ostao u srcu.

     

    đorđe bajić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport