• Na krovu Starog kontinenta: Laslo Šuranji prvak Evrope u parastreljaštvu

    Srpski reprezentativac Laslo Šuranji osvojio je titulu šampiona Evrope u parastreljaštvu na prvenstvu koje se održava u norveškom Hamaru.   Šuranji je trijumfovao u disciplini R1.   PROČITAJTE JOŠ: Trojica učenika Zrenjaninske gimnazije organizovala humanitarni turnir   Čestitke našem prvaku uputio je Paraolimpijski komitet Srbije.   Novobečejac Laslo Šuranji je član Streljačkog kluba Olimp iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na krovu Starog kontinenta: Laslo Šuranji prvak Evrope u parastreljaštvu

    Srpski reprezentativac Laslo Šuranji osvojio je titulu šampiona Evrope u parastreljaštvu na prvenstvu koje se održava u norveškom Hamaru.

     

    Šuranji je trijumfovao u disciplini R1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Trojica učenika Zrenjaninske gimnazije organizovala humanitarni turnir

     

    Čestitke našem prvaku uputio je Paraolimpijski komitet Srbije.

     

    Novobečejac Laslo Šuranji je član Streljačkog kluba Olimp iz Zrenjanina. Osvajač je srebrne medalje na Paraolimpijskim igrama u Tokiju u disciplini 50 metara vazdušna puška, klasa SH1.

     

    Sa prethodnih Igara u Rio de Žaneiru, 2016. godine, Šuranji se vratio sa zlatnim i bronzanim odličjem, a učestvovao je i na Olimpijadi u Londonu 2012. godine.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Laslo Šuranji je rođen 6. novembra 1978. Školovao se u Novom Bečeju i Zrenjaninu gde se bavio stonim tenisom, kuglanjem, vaterpolom i dizanjem tegova. Tešku povredu kičme je doživeo 1996. godine, prilikom nezgodnog skoka u vodu. Nakon duge i naporne rehabilitacije, povratio je pokrete gornjih ekstremiteta i ubrzo se vratio sportu, ovog puta – streljaštvu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport