• Muška U20 košarkaška reprezentacija Srbije deo priprema odradiće u Zrenjaninu

    Muška U20 košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je na Divčibare, gde je počela pripreme za Evropsko prvenstvo na Kritu (8 – 16. jul).   Prema planu priprema, naš tim će na Divčibarama ostati do 17. juna, gde će odigrati i prve prijateljske utakmice – protiv Nemačke, 15. i 16. juna. Zatim sledi selidba u Zrenjanin, gde […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Muška U20 košarkaška reprezentacija Srbije deo priprema odradiće u Zrenjaninu

    Muška U20 košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je na Divčibare, gde je počela pripreme za Evropsko prvenstvo na Kritu (8 – 16. jul).

     

    Prema planu priprema, naš tim će na Divčibarama ostati do 17. juna, gde će odigrati i prve prijateljske utakmice – protiv Nemačke, 15. i 16. juna. Zatim sledi selidba u Zrenjanin, gde će ostati do 3. jula, dok će završni deo priprema naš U20 tim obaviti u Beogradu. Put na Krit planiran je za 6. jul.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Hendi sport klub izdominirao na Nacionalnim igrama Specijalne olimpijade Srbije

     

    – Bićemo deset dana na Divčibarama. Plan je da se u ovom početnom delu priprema malo upoznamo i da utvrdimo u kom su stanju trenutno igrači. Neki su imali duže, neki kraće sezone. Neki su igrali dosta, neki nisu uopšte. Sve to treba da se odredi i da se niveliše. Posle toga nas čeka nastavak u Zrenjaninu, gde će akcenat više biti na prijateljskim utakmicama, sve kako bismo što spremnije dočekali početak Evropskog prvenstva – rekao je Vule Avdalović, asistent u stručnom štabu Nenada Čanka.

     

    Na spisku selektora Čanka su sledeći igrači: Mihailo Petrović, Nikola Šaranović, Čedomir Matić, Stefan Stefanović, Nikola Petojević, Marko Vukčević, Danilo Labović, Matija Vučić, Stefan Dabović, Filip Stanojević, Marko Mihailović, Vuk Bošković, Filip Branković, Luka Paunov, Matija Belić, Bogdan Zimonjić, Vidan Dronjak.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na Evropskom prvenstvu U20 reprezentacija Srbije biće u grupi sa selekcijama Estonije, Španije i Crne Gore.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport