• MSK iz Mihajlova pobedom nad Vojvodinom uspešno nastavio prolećni deo prvenstva

    Fudbaleri MSK iz Mihajlova pobedili su u nedelju, u 23. kolu, na domaćem terenu, ekipu Vojvodine iz Novog Miloševa rezultatom 3:0 i uspešno nastavili prolećni deo prvenstva u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin.   Tim iz Mihajlova pozicionirao se u gornjem delu tabele i trenutno zauzima šesto mesto. Pobedom nad Novomiloševčanima obezbeđen je i opstanak u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MSK iz Mihajlova pobedom nad Vojvodinom uspešno nastavio prolećni deo prvenstva

    Fudbaleri MSK iz Mihajlova pobedili su u nedelju, u 23. kolu, na domaćem terenu, ekipu Vojvodine iz Novog Miloševa rezultatom 3:0 i uspešno nastavili prolećni deo prvenstva u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin.

     

    Tim iz Mihajlova pozicionirao se u gornjem delu tabele i trenutno zauzima šesto mesto. Pobedom nad Novomiloševčanima obezbeđen je i opstanak u ligi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fudbaleri Naftagasa prošlog vikenda se vratili na pobednički kolosek

     

    To je, u konkurenciji 16 klubova, najveći uspeh MSK od postanka kluba.

     

    – Ključ uspeha je redovan trening i maksimalno zalaganje na utakmicama. Slede nam teški susreti, jer nas očekuju dueli sa protivnicima koji su u vrhu tabele. Te utakmice će biti teške i fizički ali i psihički – kaže za portal zrenjaninski.com Milivoj Markov, trener MSK Mihajlovo.

     

    U klubu se ponose činjenicom da imaju i mlađe kategorije fudbalera, što takođe obezbeđuje opstanak kluba. Mlađa selekcija takmiči se u Pionirskoj ligi Zrenjanin. Iz redova mlađih igrača najbolji će vrlo brzo steći status prvotimaca.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    A pravo bogatstvo MSK Mihajlovo su njegovi verni navijači, koji ne samo što prate svoj klub kako na domaćem terenu tako i na gostovanjima, nego i finansijski podržavaju funkcionisanje kluba ličnim donacijama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport