• Fudbaleri Naftagasa prošlog vikenda se vratili na pobednički kolosek

    Posle poraza u gostima od Borca iz Šajkaša, fudbaleri Naftagasa iz Elemira prošlog vikenda su se vratili na pobednički kolosek.   Oni su na svom terenu, u utakmici 23. kola Srpske lige „Vojvodina“, savladali Kabel iz Novog Sada rezultatom 2:0. Strelci za Elemirce bili su Zoran Švonja i Miljan Milivojev, obojica iz penala.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Naftagasa prošlog vikenda se vratili na pobednički kolosek

    Posle poraza u gostima od Borca iz Šajkaša, fudbaleri Naftagasa iz Elemira prošlog vikenda su se vratili na pobednički kolosek.

     

    Oni su na svom terenu, u utakmici 23. kola Srpske lige „Vojvodina“, savladali Kabel iz Novog Sada rezultatom 2:0. Strelci za Elemirce bili su Zoran Švonja i Miljan Milivojev, obojica iz penala.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Viktor Nemeš vicešampion Evrope: Rvač Proletera osvojio srebro u Zagrebu

     

    – Ovo je bio vrlo težak susret i veliki trijumf za nas. Gosti su bili u seriji od pet pobeda i u pitanju je mlada i odlična ekipa. Znali smo da će detalji odlučiti. Bio je ovo pravi derbi meč. Mislim da smo zasluženo pobedili, iako su i gosti imali svoje šanse. Takođe, i mi smo propustili nekoliko lepih šansi. U svakom slučaju, kad se sve sabere, bio je ovo težak meč i velika pobeda za nas – prokomentarisao je utakmicu za portal zrenjaninski.com trener FK Naftagas Vladimir Grbušić.

     

    On je ujedno čestito gostima na jako dobroj utakmici i fer i korektnoj igri.

     

    – Njihovim mladim momcima najiskrenije želim da uskoro obuku dres Vojvodine, pošto je većina njih pozajmljena Kabelu upravo iz Vojvodine – dodao je Grbušić.

     

    Trener Naftagasa je čestitao i svojim momcima na pobedi.

     

    – Lepo je pogledati tabelu i videti stanje na njoj. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu do kraja prvenstva – kazao je Vladimir Grbušić.

     

    U narednom kolu, fudbaleri Naftagasa gostuju u Adorjanu gde će odmeriti snage sa Tisom.

     

    Radnički nastavio seriju poraza

     

    Drugi naš srpskoligaš, Radnički iz Zrenjanina, nastavio je seriju poraza i prošlog vikenda. Zrenjaninski crveno-crni, koji su prikovani za dno tabele, poraženi su od Podunavca iz Belegiša minimalnim rezultatom 0:1.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Maksimović je doneo prednost gostima iz Belegiša u 11. minutu susreta koju su gosti sačuvali do kraja utakmice.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport