• Fudbalski savez Srbije izrazio spremnost da pomogne Zrenjaninu

    Fudbalski savez Srbije spreman je da pomogne Zrenjaninu kako bi imao značajniju ulogu u domaćim fudbalskim sistemima. To je saopšteno nakon sastanka koji su zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović imali sa zamenikom gradonačelnika i predsednikom Fudbalskog saveza grada Zrenjanina Sašom Santovcem.   Bjeković i Šurbatović su Santovca ugostili u prostorijama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbalski savez Srbije izrazio spremnost da pomogne Zrenjaninu

    Fudbalski savez Srbije spreman je da pomogne Zrenjaninu kako bi imao značajniju ulogu u domaćim fudbalskim sistemima. To je saopšteno nakon sastanka koji su zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović imali sa zamenikom gradonačelnika i predsednikom Fudbalskog saveza grada Zrenjanina Sašom Santovcem.

     

    Bjeković i Šurbatović su Santovca ugostili u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije. Sa njim u društvu je bio nekadašnji sportski direktor ove organizacije i bivši reprezentativac Darko Kovačević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Nikola Petković kapiten omladinske reprezentacije Srbije

     

    Santovac je informisao čelnike FSS o planovima Grada Zrenjanina u vezi sa pobošljanjem fudbalske infrastrukture.

     

    Jedan od najvažnijih projekata je renoviranje i modernizacija Gradskog stadiona. Radovi su u toku i predviđeno je da sve bude gotovo u martu 2023. godine.

     

    Pored stadiona, kapaciteta 8.500 mesta, planira se i izgradnja pomoćnih terena, pa će, uz Kristalnu dvoranu i Halu sportova „Zvonko Vujin“, to biti jedan od najvećih sportskih kompleksa u Vojvodini i Srbiji.

     

    Čestitke na uspesima reprezentacije

     

    „Bjeković i Šurbatović su konstatovali da Zrenjanin apsolutno zaslužuje značajniju ulogu u fudbalskim sistemima Srbije i obećali su konkretnu podršku. Sastanak je završen na obostrano zadovoljstvo, a Santovac i Kovačević su čestitali Fudbalskom savezu Srbije i selektoru Draganu Stojkoviću na uspesima naše reprezentacije i poželeli sve najbolje na Svetskom prvenstvu u Kataru, kao i u nastavku Lige nacija“, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

     

    Takođe su izrazili veliko zadovoljstvo zbog rezultata ostalih selekcija, koje su u poslednje vreme izuzetno uspešne.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsećamo da su kadeti Srbije nedavno igrali u polufinalu Evropskog prvenstva u Izraelu, dok se omladinci trenutno takmiče na završnom turniru prvenstva Evrope u Slovačkoj. Tamo se bore za najviši plasman i odlazak na Svetsko prvenstvo u Indoneziji 2023. godine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. „… pa će, uz Kristalnu dvoranu i Halu sportova „Zvonko Vujin“, to biti jedan od najvećih sportskih kompleksa u Vojvodini i Srbiji.“ – to može da kaže neko, ko nije išao dalje od Melenaca. Neka prvo sportskim rezultatima dođu do saveznog ranga, pa da im se pomogne. Bio jednom jedan FK Proleter, koji je uništen od strane sive eminencije grada i njegovih kumova, krojača i konobara.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport