• Momir Rnić novi trener Rukometnog kluba Hercegovina iz Sečnja

    Momir Rnić novi je trener Rukometnog kluba Hercegovina iz Sečnja. Logičan je to sled uspostavljanja saradnje između zrenjaninskog Proletera i RK Hercegovina iz Sečnja, u kom je Rnić i počeo svoju blistavu karijeru.   PROČITAJTE JOŠ: Višnja Blagojev osvojila bronzanu medalju u finalu Sportskih igara mladih   – Dogovoreno je između dva kluba da se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Momir Rnić novi trener Rukometnog kluba Hercegovina iz Sečnja

    Momir Rnić novi je trener Rukometnog kluba Hercegovina iz Sečnja. Logičan je to sled uspostavljanja saradnje između zrenjaninskog Proletera i RK Hercegovina iz Sečnja, u kom je Rnić i počeo svoju blistavu karijeru.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Višnja Blagojev osvojila bronzanu medalju u finalu Sportskih igara mladih

     

    – Dogovoreno je između dva kluba da se saradnja podigne na mnogo viši nivo. To što sam preuzeo trenersku palicu proističe iz te saradnje. Sa mnom će u Sečnju da treniraju i igraju mlađi članovi Proletera, kako bi dobili minute. Zadatak nam je da zajedno sa momcima iz Sečnja i okoline pokušamo da Hercegovinu uvedemo u viši rang takmičenja – Prvu B ligu. Takođe, želimo i da igrači Hercegovine uče, da možda iz tih redova dobijemo nove članove Proletera. Želja nam je da smanjimo dolazak igrača sa strane i da se, što je više moguće, oslanjamo na domaće snage. A Sečanj je odvajkada rasadnik rukometnih talenata – kaže Momir Rnić za portal zrenjaninski.com.

     

    Rasadnik bio a i ostao, jer se na prvom treningu u sečanjskoj hali pojavilo 25 igrača.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Toliko rukometaša nije bilo ni kad sam ja trenirao – kaže zadovoljno Rnić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport