• Višnja Blagojev osvojila bronzanu medalju u finalu Sportskih igara mladih

    Višnja Blagojev iz Zrenjanina osvojila je bronzanu medalju u trci na 60 metara, u velikom finalu 26. sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.   Mlada zrenjaninska atletičarka Višnja Blagojev treće mesto je osvojila na takmičenju u Splitu. Ovaj hrvatski grad je bio domaćin najboljim takmičarima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji su se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Višnja Blagojev osvojila bronzanu medalju u finalu Sportskih igara mladih

    Višnja Blagojev iz Zrenjanina osvojila je bronzanu medalju u trci na 60 metara, u velikom finalu 26. sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.

     

    Mlada zrenjaninska atletičarka Višnja Blagojev treće mesto je osvojila na takmičenju u Splitu. Ovaj hrvatski grad je bio domaćin najboljim takmičarima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji su se prethodnih pet dana takmičili u deset sportskih disciplina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sa Ilindenske regate kajakaši Begeja se vratili sa pregršt medalja

     

    Tokom prethodnih meseci gotovo 250.000 dečaka i devojčica učestvovalo je na više stotina turnira u sve tri zemlje učesnice Sportskih igara mladih. Najuspešniji među njima nastupili su na završnici Igara u Splitu.

     

    Organizatori navode da su ponosni na sportske rezultate koje su postigla deca iz Srbije. Još veći uspeh je, kako kažu, što su deca i ovog puta pokazala ono najvrednije – fair play, toleranciju, poštovanje protivnika i što su shvatila misiju Igara – spajanje dece regiona. Zato su slobodno vreme provodila družeći se sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

     

    Predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Marija Mihajlović je izjavila da deca najlakše nalaze zajednički jezik.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Deci iz Srbije veliko hvala što su sve nas iz tima svojim ponašanjem i uspesima učinili ponosnim – poručila je Mihajlović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport