• MOMIR RNIĆ: Danas igramo jednu od najvažnijih utakmica (Video)

    Legendarni srpski rukometaš i rukometni trener Momir Rnić, koji je svojevremeno proglašen za najboljeg odbrambenog igrača na svetu, uputio je poruku svojim sugrađanima Zrenjanincima, ali i ostalim građanima.   Popularni Čape na ovaj način se pridružio akciji „Ostani kod kuće“.   – Biti šampion nije ni malo lako. To podrazumeva mnogo odricanja, mnogo discipline. Danas […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MOMIR RNIĆ: Danas igramo jednu od najvažnijih utakmica (Video)

    Legendarni srpski rukometaš i rukometni trener Momir Rnić, koji je svojevremeno proglašen za najboljeg odbrambenog igrača na svetu, uputio je poruku svojim sugrađanima Zrenjanincima, ali i ostalim građanima.

     

    Popularni Čape na ovaj način se pridružio akciji „Ostani kod kuće“.

     

    – Biti šampion nije ni malo lako. To podrazumeva mnogo odricanja, mnogo discipline. Danas igramo jednu od najvažnijih utakmica. Moramo biti istrajni, moramo biti disciplinovani. Da bismo svi postali šampioni, ovu utakmicu moramo dobiti. Biće dobijena samo ako budemo disciplinovaniji više nego ikada. Moramo čuvati sebe, moramo paziti na naše bližnje, moramo paziti na sve oko nas. Da bismo sve to uradili, moramo poštovati ono što nam se govori. Zato, dragi sugrađani i dragi građani, ostanite kod kuće, budite šampioni, da svi zajedno dobijemo ovu veliku utakmicu – poručio je Momir Rnić.

     

    A ko bolje od njega zna kako se dobijaju utakmice i postaje šampion?

     

    Pročitajte još: FUDBALSKI KLUB JEDINSTVO: Složni na terenu, ali i u nevolji (Foto)

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport