• FUDBALSKI KLUB JEDINSTVO: Složni na terenu, ali i u nevolji (Foto)

    Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva ovih dana, kada ceo svet vodi borbu sa koronavirusom, dokazao je da s pravom nosi to ime. Uprava i fudbaleri kluba, koji nastupa u Vojvođanskoj ligi – grupi Istok, iskazali su jedinstvo baš u trenucima kada nam je ono najpotrebnije. Oni su, naime, u Banatskom Karađorđevu učestvovali u distribuciji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBALSKI KLUB JEDINSTVO: Složni na terenu, ali i u nevolji (Foto)

    Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva ovih dana, kada ceo svet vodi borbu sa koronavirusom, dokazao je da s pravom nosi to ime. Uprava i fudbaleri kluba, koji nastupa u Vojvođanskoj ligi – grupi Istok, iskazali su jedinstvo baš u trenucima kada nam je ono najpotrebnije. Oni su, naime, u Banatskom Karađorđevu učestvovali u distribuciji paketa pomoći koji su namenjeni penzionerima i socijalno ugroženim građanima.

     

    – Uvek smo tu da činimo velika i humana dela. U dogovoru sa predsednikom kluba Sinišom Čubrilom i sekretarom Milanom Bastom, odlučio sam da se, zajedno sa momcima koji nose dres našeg Jedinstva, priključim akciji raspodele paketa. Prijavili smo se Mesnoj zajednici Banatsko Karađorđevo. Za samo sat vremena, zajedno sa ostalim volonterima, uspeli smo da podelimo oko 250 paketa – kaže za portal zrenjaninski.com potpredsednik FK Jedinstvo Dragan Radaković.

     

    fudbalski klub jedinstvo

     

    Radaković napominje da su uprava i igrači voljni da pomognu u ovim vanrednim okolnostima i u drugim mestima na području opštine Žitište.

     

    – Imamo odličnu saradnju sa predsednikom opštine Mitrom Vučurevićem i predsednikom Saveta MZ Banatsko Karađorđevo Mladenom Ajdukovićem. Oni su uvek uz naš klub. Zato želimo da im uzvratimo i na ovaj način. Ponosan sam na sve naše momke. To su divni mladi ljudi, koji gaje sportski duh i van terena. Posebno bih se zahvalio igračima iz Zrenjanina koji su došli u Banatsko Karađorđevo da bi učestvovali u akciji podele paketa – ističe Radaković.

     

    fudbalski klub jedinstvo

     

    Teren se redovno održava i u vanrednim okolnostima

     

    Naš sagovornik dodaje da se, bez obzira što su sportske aktivnosti privremeno obustavljene, a igrališta ostala pusta, fudbalski stadion u Banatskom Karađorđevu redovno održava.

     

    – Redovno se kosi trava na terenu. Za održavanje je zadužen sekretar Basta. Nadamo se da ćemo se uskoro opet naći na terenu i da će se nastaviti takmičenja. Fudbalski klub Jedinstvo je trenutno drugi na tabeli, sa bodom manje od prvoplasirane Slobode iz Novih Kozaraca. Cilj nam je da uđemo u Srpsku ligu. Mislimo da to naše selo zaslužuje – napominje Dragan Radaković.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport