Sport Vesti Zrenjanin

MMA spektakl “SBC 36 Revenge” imaće i humanitarni karakter

sbc 36 revenge

MMA spektakl “SBC 36 Revenge”, koji će, u organizaciji Serbian Battle Championship-a biti održan u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u subotu, 16. oktobra, imaće i humanitarni karakter.

 

Organizatori su potvrdili za portal zrenjaninski.com da će se SBC, sa svojom internacionalnom MMA manifestacijom, priključiti humanitarnoj akciji “Sportom za bolje sutra” u organizaciji Grada Zrenjanina.

 

PROČITAJTE JOŠ: Liga mladih plivača Vojvodine održava se u nedelju na Gradskom bazenu

 

„Svaki posetilac će, kupovinom karte za MMA turnir “SBC 36 Revenge”, u simboličnom iznosu od 100 dinara, učestvovati u ovom plemenitom projektu. Kompletan iznos je namenjen za ovu veliku humanitarnu akciju“, kažu u Serbian Battle Championship-u.

 

Humanitarna akcija pod nazivom „Sportom za bolje sutra“ ima za cilj da se na sportskim gradskim manifestacijama prikupljaju prilozi za decu i omladinu u stanju socijalne potrebe.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prikupljena sredstava namenjena su za obrazovanje, unapređenje uslova života za mlade, kao i za njihovo bavljenje sportom.

 

Šta nas sve očekuje na internacionalnom MMA turniru i ko će nastupiti možete PROČITATI OVDE.

 

sbc 36 revenge

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM