• MMA spektakl „SBC 36 Revenge“ imaće i humanitarni karakter

    MMA spektakl „SBC 36 Revenge“, koji će, u organizaciji Serbian Battle Championship-a biti održan u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u subotu, 16. oktobra, imaće i humanitarni karakter.   Organizatori su potvrdili za portal zrenjaninski.com da će se SBC, sa svojom internacionalnom MMA manifestacijom, priključiti humanitarnoj akciji „Sportom za bolje sutra“ u organizaciji Grada Zrenjanina.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MMA spektakl „SBC 36 Revenge“ imaće i humanitarni karakter

    MMA spektakl „SBC 36 Revenge“, koji će, u organizaciji Serbian Battle Championship-a biti održan u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u subotu, 16. oktobra, imaće i humanitarni karakter.

     

    Organizatori su potvrdili za portal zrenjaninski.com da će se SBC, sa svojom internacionalnom MMA manifestacijom, priključiti humanitarnoj akciji „Sportom za bolje sutra“ u organizaciji Grada Zrenjanina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Liga mladih plivača Vojvodine održava se u nedelju na Gradskom bazenu

     

    „Svaki posetilac će, kupovinom karte za MMA turnir „SBC 36 Revenge“, u simboličnom iznosu od 100 dinara, učestvovati u ovom plemenitom projektu. Kompletan iznos je namenjen za ovu veliku humanitarnu akciju“, kažu u Serbian Battle Championship-u.

     

    Humanitarna akcija pod nazivom „Sportom za bolje sutra“ ima za cilj da se na sportskim gradskim manifestacijama prikupljaju prilozi za decu i omladinu u stanju socijalne potrebe.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prikupljena sredstava namenjena su za obrazovanje, unapređenje uslova života za mlade, kao i za njihovo bavljenje sportom.

     

    Šta nas sve očekuje na internacionalnom MMA turniru i ko će nastupiti možete PROČITATI OVDE.

     

    sbc 36 revenge

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin