• Mladi vaterpolisti počeli sa treninzima, za sada na terenima oko bazena

    Mladi vaterpolisti zrenjaninskog Proletera, posle skoro dvomesečene pauze, počeli su sa treninzima. Dok čekaju da popuštanje epidemioloških mera dopusti otvaranje Gradskog bazena, treniraju na suvom, odnosno na terenima oko bazena.   – Uz poštovanje svih propisanih mera, polako se vraćamo redovnom trenažnom procesu – kaže za portal zrenjaninski.com trener u Vaterpolo klubu Proleter Dobrica Brdarić. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi vaterpolisti počeli sa treninzima, za sada na terenima oko bazena

    Mladi vaterpolisti zrenjaninskog Proletera, posle skoro dvomesečene pauze, počeli su sa treninzima. Dok čekaju da popuštanje epidemioloških mera dopusti otvaranje Gradskog bazena, treniraju na suvom, odnosno na terenima oko bazena.

     

    – Uz poštovanje svih propisanih mera, polako se vraćamo redovnom trenažnom procesu – kaže za portal zrenjaninski.com trener u Vaterpolo klubu Proleter Dobrica Brdarić.

     

    U klubu trenutno trenira pedesetak vaterpolista, podeljenih u nekoliko grupa.

     

    Pročitajte još: Nakon prinudne pauze odbojkašice Kleka od danas ponovo na okupu

     

    Vaterpolo je, inače, u Zrenjaninu u poslednjih godinu dana ponovo doživeo procvat. Sve je više mladih koji žele da se okušaju u ovom lepom vodenom sportu, a nekoliko talentovanih igrača 2005. i 2007. godišta boravili su i na pripremama reprezentacije Srbije u svojoj uzrasnoj kategoriji.

     

    – Epidemija nas je, za kratko, zaustavila – ističe Brdarić, dodajući da svi željno očekuju povratak u vodu, koja je, kako kaže, prirodno stanište vaterpolista.

     

    Kada će se odigrati poslednja utakmica u Prvoj B ligi, još se ne zna. O tome će odlučiti savez u dogovoru sa epidemiolozima.

     

    – Postoje neke naznake da bi moglo doći do administrativnog proširenja Prve A lige, što bi za nas značilo plasman u najviši rang takmičenja. To ćemo sačekati, ali kakva god odluka da se donese, nas neće omesti u našim planovima i ambicijama – zaključuje Bradarić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport