• Mladi odbojkaši Proletera novi prvaci države u pretpionirskoj konkurenciji!

    Mladi odbojkaši Proletera iz Zrenjanina novi su prvaci države u pretpionirskoj konkurenciji!   Ekipa u sastavu Dušan Zečić, Nemanja Pavlišan, Mateja Tričković, Srđan Štrbac, Aleksej Jelisić, Filip Šamanc, Vuk Nikin, Nikola Šesto, Pavle Stankov, Andrej Markov, Nikola Funduk, Kosta Tančić i njihov trener Darko Jančić došli su do titule državnog prvaka nakon dramatičnog finala finalnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi odbojkaši Proletera novi prvaci države u pretpionirskoj konkurenciji!

    Mladi odbojkaši Proletera iz Zrenjanina novi su prvaci države u pretpionirskoj konkurenciji!

     

    Ekipa u sastavu Dušan Zečić, Nemanja Pavlišan, Mateja Tričković, Srđan Štrbac, Aleksej Jelisić, Filip Šamanc, Vuk Nikin, Nikola Šesto, Pavle Stankov, Andrej Markov, Nikola Funduk, Kosta Tančić i njihov trener Darko Jančić došli su do titule državnog prvaka nakon dramatičnog finala finalnog turnira prvenstva Srbije 2022. u konkurenciji pretpionira, u kom su savladali Crnjanski iz Beograda rezultatom 3:2.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Begej 1883 imao više nego uspešan dan na trećoj regati Kupa Srbije

     

    Ovu sezonu, mladi odbojkaši Proletera završili su bez izgubljenog meča.

     

    mladi odbojkaši proletera
    Foto: OK Proleter

     

    – Bilo je dramatično u finalu. Vodili smo rezultatom 2:0 i onda kao da su se momci uplašili pobede. U petom setu smo, ipak, bili smireniji, bolji, i titula je u našim rukama. Ovo je kruna jednog dugačkog puta, na kom je bilo mnogo rada, emocija, strpljenja. Čestitam momcima na velikom uspehu. Titula je dokaz da Zrenjanin ima veliki potencijal u odbojci, mnogo talentovane dece, a nadam se da će zasluženi naslov državnog prvaka biti u funkciji popularizacije ovog prelepog sporta – kaže za portal zrenjaninski.com Darko Jančić, trener novih državnih prvaka.

     

    Koliko su dominirali finalnim turnirom govori i to da je Aleksej Jelisić proglašen za najboljeg igrača turnira, Nemanja Pavlišan za najboljeg libera, a Dušan Zečić za najboljeg smečera.

     

     

    Titula zasluženo u rukama Proletera

     

    Dušan Zečić, Aleksej Jelisić i Mateja Tričković nosioci su igre Proletera.

     

    Za portal zrenjaninski.com kratko su prokomentarisali da je titula zasluženo u rukama Proletera. Odbojku vole, vide sebe u tom sportu i u budućnosti i nije im problem da pored redovnih školskih obaveza redovno treniraju.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Uspeh su proslavili sa svojim drugarima koji su ih bodrili sa tribina u zrenjaninskoj Hali sportova „Zvonko Vujin“. Posle slavlja, sledi povratak u školske klupe, kraći odmor, a već u drugoj polovini jula nastavljaju sa treninzima.

     

    Kako su izgledali poslednji trenuci finalne utakmice, a potom i slavlje mladih šampiona, možete POGLEDATI OVDE.

     

    mladi odbojkaši proletera
    Foto: OK Proleter

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport