• Maja Ognjenović ugostila u Zrenjaninu ekipu kultne emisije (Video)

    Proslavljena srpska odbojkašica Maja Ognjenović ugostila je u rodnom Zrenjaninu ekipu kultne emisije „TV lica… kao sav normalan svet“. Ova emisija, u kojoj su gostovala brojna poznata i uspešna imena, emituje se na RTS-u. Njena autorka je Tanja Peternek Aleksić.   Na dan snimanja emisije maturanti su u Majinom rodnom gradu proslavljali kraj školske godine. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Maja Ognjenović ugostila u Zrenjaninu ekipu kultne emisije (Video)

    Proslavljena srpska odbojkašica Maja Ognjenović ugostila je u rodnom Zrenjaninu ekipu kultne emisije „TV lica… kao sav normalan svet“. Ova emisija, u kojoj su gostovala brojna poznata i uspešna imena, emituje se na RTS-u. Njena autorka je Tanja Peternek Aleksić.

     

    Na dan snimanja emisije maturanti su u Majinom rodnom gradu proslavljali kraj školske godine. Kada je Maja ušla u zgradu Zrenjaninske gimnazije dočekali su je gromoglasan aplauz i trubači. Bila je to prilika za susret sa njenim nekadašnjim profesorom istorije Milanom Radakovićem, sada direktorom ove obrazovne ustanove.

     

    Šetnja kroz Zrenjanin bila je prilika da se Maja Ognjenović priseti svih gradova u koje ju je vodila sportska karijera. Govorila je i o porodičnom takmičenju u broju osvojenih medalja između njenog supruga Danila Ikodinovića i nje…

     

    U nastavku pogledajte ovu emisiju koja je objavljena na zvaničnom Youtube kanalu emisije „TV lica… kao sav normalan svet“.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport