• Mlada futsal reprezentacija Srbije održala prvi trening u Zrenjaninu (Foto)

    Mlada futsal reprezentacija Srbije doputovala je juče u Zrenjanin i istog dana je održala prvi trening u Hali sportova „Medison“.   Kako je portal zrenjaninski.com već pisao, futsal reprezentacija Srbije U19 (igrači rođeni 2002. godine i mlađi) odigraće prijateljsku utakmicu sa Španijom. Utakmica će biti odigrana u utorak, 21. januara, od 18 časova, u Kristalnoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mlada futsal reprezentacija Srbije održala prvi trening u Zrenjaninu (Foto)

    Mlada futsal reprezentacija Srbije doputovala je juče u Zrenjanin i istog dana je održala prvi trening u Hali sportova „Medison“.

     

    Kako je portal zrenjaninski.com već pisao, futsal reprezentacija Srbije U19 (igrači rođeni 2002. godine i mlađi) odigraće prijateljsku utakmicu sa Španijom. Utakmica će biti odigrana u utorak, 21. januara, od 18 časova, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

     

    Dan kasnije, mladi srpski i španski futsaleri odigraće još jednu utakmicu u Sportsko – rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju. Početak utakmice takođe je zakazan za 18 časova.

     

     

    Naš portal prisustvovao je prvom treningu mladih srpskih futsalera u Zrenjaninu. Tom prilikom, razgovarali smo sa selektorom Vladimirom Jovanovićem.

     

    Pročitajte još: Galens Invest pobednik Zimskog turnira u malom fudbalu (Foto)

     

    – Trenutno su sa nama 14 igrača i tri golmana. Nismo prvi put u Zrenjaninu i veoma nam je drago što smo se vratili u vaš grad. Sjajni ste domaćini i uslovi za rad ovde su odlični. Mislim da ćemo opavdati očekivanja i odigrati dve kvalitetne utakmice. Siguran sam da će one biti izuzetno teške, jer je Španija jedna od najboljih reprezentacija sveta u tom uzrastu. Ali, to što mlada futsal reprezentacija Srbije igra protiv najboljih na svetu za nas će biti veliki plus. Mislim da ćemo tako mnogo brže da napredujemo. Naši momci će dati sve od sebe, pa možemo očekivati utakmice sa mnogo zalaganja, srčanosti i borbenosti – kazao je Vladimir Jovanović.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport