• Galens Invest pobednik Zimskog turnira u malom fudbalu (Foto)

    Iza nas je još jedno izdanje Zimskog turnira u malom fudbalu. Poslednjeg takmičarskog dana, odigrane su utakmice za plasman od prvog do četvrtog mesta u seniorskoj konkurenciji, kao i dva revijalna meča.   Prvo su na parket Kristalne dvorane istrčale dame, članice Lehela i Future. One su zrenjaninskoj publici prikazale zaista impozantno umeće u baratanju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Galens Invest pobednik Zimskog turnira u malom fudbalu (Foto)

    Iza nas je još jedno izdanje Zimskog turnira u malom fudbalu. Poslednjeg takmičarskog dana, odigrane su utakmice za plasman od prvog do četvrtog mesta u seniorskoj konkurenciji, kao i dva revijalna meča.

     

    Prvo su na parket Kristalne dvorane istrčale dame, članice Lehela i Future. One su zrenjaninskoj publici prikazale zaista impozantno umeće u baratanju fudbalskom loptom. Iako je rezultat ovog puta bio u drugom planu, fudbalerke Future izvojevale su pobedu od 4:2.

     

    Nakon toga, odigrana je zvanična takmičarska utakmica za treće mesto, u kojoj je ekipa SN Stefanov Agrar bila bolja od Ekometal Komerca, slavivši rezultatom 5:3, te na taj način osvojivši pehar za treće mesto. Novčanu nagradu od 30.000 dinara, koja je pripala trećeplasiranoj ekipi, momci iz SN Stefanov Agrara prosledili su u humanitarne svrhe, za lečenje našeg sugrađana Marka Miloševa.

     

    sn stefanov agrar
    SN Stefanov Agrar je novčanu nagradu prosledio u humanitarne svrhe (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Zatim je usledio jedan od najlepših momenata finalnog dana za mnoge ljubitelje fudbala u Zrenjaninu. Na parketu nove zrenjaninske sportske dvorane istrčale su legende Proletera i Partizana iz Beograda. Stari asovi Proletera, predvođeni Teljigovićem, Bikićem, Zorićem, Lisicom, Todorovićem, Jovićem, Markovskim, Zavišićem, poraženi su u ovoj revijalnoj utakmici od beogradskih crno-belih rezultatom 4:0. Za Beograđane su nastupili Šaranov, Ilić, Rusmir, Zavišić, Knežević, Savić, Stojanovski i Stojković.

     

     

     

    U velikom finalu Galens Invest i Picerija Roma

     

    U velikom finalu, snage su odmerile ekipe Galens Invest iz Novog Sada i Picerija Roma. Fantastična utakmica, dostojna borbe za prvo mesto i epiteta pobednika ovogodišnjeg izdanja Zimskog turnira u malom fudbalu, odlučena je penalima, nakon 2:2 u regularnom delu meča.

     

    U penal lutriji, sreća je bila naklonjena Novosađanima. Oni su rezultatom 3:2 osvojili prvo mesto i novčanu nagradu od 300.000 dinara.

     

    picerija roma
    Drugo mesto osvojila je Picerija Roma (Foto: Zoran Bogaroški)

     

     

    Za najboljeg golmana turnira proglašen je Bogdan Jonjev iz ekipe Ekometal komerc. Najbolji strelac je Žarko Matić, dok je epitet najboljeg igrača Zimskog turnira u malom fudbalu poneo Uroš Stamenić iz pobedničke ekipe.

     

     

    Finalni dan turnira je imao i humanitarni karakter. Na ulazu u Kristalnu dvoranu bile su postavljene kutije u koje je publika mogla da ubaci dobrovoljne novčane priloge, u okviru akcije „Sportom za bolje sutra“.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport