• Milan Glišin sačuvao mrežu Zaječaraca: Mladi golman debitovao na golu Timoka

    Mladi golman Milan Glišin iz Srpske Crnje debitovao je ovog vikenda na golu Timoka 1919, u utakmici četvrtog kola Zone „Istok“, u kojoj su Zaječarci kao domaćini savladali Slatinu iz Bora ubedljivim rezultatom 5:0 (3:0).   Prvi golman Timoka Aleksandar Jovanović je u prethodnom kolu, u utakmici protiv Hajduka Veljka iz Negotina, dobio dva žuta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Milan Glišin sačuvao mrežu Zaječaraca: Mladi golman debitovao na golu Timoka

    Mladi golman Milan Glišin iz Srpske Crnje debitovao je ovog vikenda na golu Timoka 1919, u utakmici četvrtog kola Zone „Istok“, u kojoj su Zaječarci kao domaćini savladali Slatinu iz Bora ubedljivim rezultatom 5:0 (3:0).

     

    Prvi golman Timoka Aleksandar Jovanović je u prethodnom kolu, u utakmici protiv Hajduka Veljka iz Negotina, dobio dva žuta kartona, pa zbog suspenzije nije mogao da čuva mrežu u duelu sa Slatinom. Problem je, ipak, brzo rešen, a šansu je dobio sedamnaestogodišnji Glišin, koji se ovog leta pridružio ekipi iz Zaječara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odbojkaški klub Proleter spreman za predstojeću takmičarsku sezonu

     

    – Bio sam uveren da će mi trener ukazati poverenje i da ću prvi put u dresu Timoka stati na gol kao starter. Imao sam nedelju dana da se pripremim za tu ulogu. Prvi golman me je bodrio, kao i cela ekipa, tako da nisam imao nikakvu tremu pred ovaj meč. Subotnja utakmica je prošla odlično, bez primljenog gola, i završena je u našu korist rezultatom 5:0 – kaže za portal zrenjaninski.com Milan Glišin i dodaje da je ekipa dobro radila ove nedelje, što je i pokazala na terenu.

     

    milan glišin i uroš đurđevac
    Milan Glišin i golman OFK Slatina Uroš Đurđevac (Foto: Privatna arhiva)

     

    Trener golmana Timoka imao reči hvale

     

    Reči hvale za Glišina imao je trener golmana Timoka Ivan Đurđević uoči jučerašnje utakmice.

     

    – Talentovan je i izrasta u odličnog golmana i za veće domete. Mlad je i tek treba da se razvija i raste. Uvereni smo da će Milan opravdati poverenje i uspešno zameniti startera Jovanovića – kazao je Đurđević.

     

    Podsetimo, bivši golman Fudbalskog kluba Proleter 2006 iz Zrenjanina imao je izuzetno uzbudljiv letnji prelazni rok. Zbog problema sa papirologijom, momak iz Srpske Crnje, koji će 16. decembra napuniti 18 godina, u prethodnih mesec i po dana promenio je čak tri kluba.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prvo se zaputio u Republiku Srpsku, gde je zadužio opremu Romanije sa Pala, a onda i Tekstilca iz Dervente. Nedavno se, ipak, vratio u Srbiju i pridružio ekipi Timoka 1919 iz Zaječara, koja se takmiči u Zoni „Istok“, odnosno četvrtom nivou ligaških fudbalskih takmičenja u Srbiji.

     

    Odbojkaški klub Proleter spreman za predstojeću takmičarsku sezonu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport