• Odbojkaški klub Proleter spreman za predstojeću takmičarsku sezonu

    Odbojkaški klub Proleter iz Zrenjanina saopštio je da je spreman za predstojeću takmičarsku sezonu. Za seniorsku i pionirsku selekciju, inače, prvenstvo počinje u oktobru.   Pretpioniri i pretpionirke su bili ovogodišnji prvaci Vojvodine, a na prvenstvu Srbije pretpioniri su bili treći, što je takođe veliki uspeh.   „Članovi OK Proleter uveliko treniraju više puta nedeljno. Sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkaški klub Proleter spreman za predstojeću takmičarsku sezonu

    Odbojkaški klub Proleter iz Zrenjanina saopštio je da je spreman za predstojeću takmičarsku sezonu. Za seniorsku i pionirsku selekciju, inače, prvenstvo počinje u oktobru.

     

    Pretpioniri i pretpionirke su bili ovogodišnji prvaci Vojvodine, a na prvenstvu Srbije pretpioniri su bili treći, što je takođe veliki uspeh.

     

    „Članovi OK Proleter uveliko treniraju više puta nedeljno. Sa selekcijama rade stručni i posvećeni treneri koji, pre svega, vole ovaj sport, uživaju u njemu i imaju neophodno znanje i iskustvo da ga prenesu dalje“, poručuju iz kluba.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uspeh mladih rvača: Zlatni Aleksandar Terzin i Pavle Radivojević

     

    Takmičarske grupe se polako pripremaju za predstojeću sezonu i odigrano je nekoliko kontrolnih prijateljskih utakmica.

     

    Tokom leta bilo je i dosta zanimljivih sadržaja i druženja. Veliki broj dečaka i devojčica je po grupama išao u Osečinu na odbojkaški kamp, u trajanju od po sedam i deset dana.

     

     

    Svaki trening zanimljiv i inovativan

     

    – Prezadovoljni smo uslovima i treninzima na kampu. Imali smo više treninga u toku dana. Dosta smo radili na tehnici, igri, kondiciji, fizičkoj snazi. Hrana je bila odlična, a u slobodno vreme smo mogli da koristimo i bazen na kome su se momci i devojke opuštali i uživali. Najviše su se radovali večernjem druženju kada smo se zabavljali na razne načine, sticali nova poznanstva i iskustva, te postigli veću sinergiju – kažu treneri Predrag Tanacković i Darko Jančić.

     

    Oni dodaju da se u klubu trude da svaki trening bude zanimljiv i inovativan, pa zato često ubacuju nove vežbe.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Biti trener je prelep i veoma odgovoran posao. Mi ne učimo decu samo da igraju odbojku, nego smo za njih mnogo više od običnih trenera. Kroz to se vidi koliko je naš posao odgovoran. Jedna pogrešna reč može da povredi i razočara decu – ističe uvek nasmejani i pozitivni Darko Jančić, koji je i u stručnom štabu kadetske reprezentacije Srbije.

     

    Fudbalski trener Marko Jović sa mlađim omladincima Vojvodine beleži sjajne rezultate

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin