• Mihajlo Kondić odlučio da napusti OFK Begej i potraži novu sredinu (Foto)

    OFK Begej iz Žitišta je u subotu, u okviru 15. kola Vojvođanske lige „Istok“, na gostovanju u Banatskom Karlovcu, pobedio Proleter rezultatom 3:0. Ni ovog puta, baš kao ni prošle nedelje, na terenu, ali ni na klupi za rezervne igrače, nije se nalazio Mihajlo Kondić, koji je letos predstavljen kao pojačanje u redovima Žitištana.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mihajlo Kondić odlučio da napusti OFK Begej i potraži novu sredinu (Foto)

    OFK Begej iz Žitišta je u subotu, u okviru 15. kola Vojvođanske lige „Istok“, na gostovanju u Banatskom Karlovcu, pobedio Proleter rezultatom 3:0. Ni ovog puta, baš kao ni prošle nedelje, na terenu, ali ni na klupi za rezervne igrače, nije se nalazio Mihajlo Kondić, koji je letos predstavljen kao pojačanje u redovima Žitištana.

     

    – Pitanje je dana kada ću uzeti papire i potražiti novu sredinu. Odlučio sam da napustim klub i uprava Begeja mi je izašla u susret. Jednostavno, mislim da bi mi prijalo da promenim sredinu. Ima nekoliko opcija oko novog kluba. Ipak, za sada je sve još sveže, pa ne bih javno govorio o tome – kaže na početku razgovora za portal zrenjaninski.com Mihajlo Kondić, koji igra na pozicijama desnog beka, zadnjeg veznog i štopera.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Meštani Mihajlova se udružili da bi pomogli svom fudbalskom klubu

     

    mihajlo kondić

     

    „Dao sam sve od sebe“

     

    Nakon 15 odigranih kola, OFK Begej se nalazi na devetom mestu na tabeli, sa 20 bodova. To je 12 manje u odnosu na prvoplasirano Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva.

     

    – Kada je reč o dosadašnjem učinku kluba, mislim da to može i bolje, jer su igrači zaista kvalitetni i ima jakih imena u klubu. Što se mene tiče, nisam se upisao u listu strelaca, ali sam zadovoljan svojom igrom i minutažom. Ne mogu da se žalim na to. Zaista sam dao sve od sebe – ističe momak iz Srpske Crnje, koji je rođen 26. jula 2002. godine.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prve fudbalske korake, inače, Kondić je napravio u rodnom selu, u FK Budućnost. Kasnije je igrao za zrenjaninske klubove Proleter i Radnički. Sa 17 godina je počeo da trenira sa prvim timom Radničkog, da bi zatim prešao u Slobodu iz Novih Kozaraca, koja se prošle sezone takmičila u Srpskoj ligi „Vojvodina“.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport