• Mateja Janković osvojio sedam medalja, Sofia Travar dvostruka prvakinja Srbije!

    Plivač Proletera iz Zrenjanina Mateja Janković osvojio je čak sedam medalja, a Sofia Travar je postala dvostruka prvakinja države na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Srbije za pionire, koje je održano u Novom Sadu. Na prvenstvu je učestvovalo 275 plivača iz 44 kluba.   Ekipa Proletera nastupila je sa 20 plivača koji su osvojili deset medalja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mateja Janković osvojio sedam medalja, Sofia Travar dvostruka prvakinja Srbije!

    Plivač Proletera iz Zrenjanina Mateja Janković osvojio je čak sedam medalja, a Sofia Travar je postala dvostruka prvakinja države na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Srbije za pionire, koje je održano u Novom Sadu. Na prvenstvu je učestvovalo 275 plivača iz 44 kluba.

     

    Ekipa Proletera nastupila je sa 20 plivača koji su osvojili deset medalja i ekipno zauzeli treće mesto. Treneri ekipe su Nikola Gogić i Ivana Borić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninci ostvarili sjajan rezultat na Kupu Srbije u karateu

     

    Sofia Travar je osvojila zlatne medalje na 100 metara leđno i 100 prsno, dok je na 100 metara mešovito bila vicešampionka.

     

    Mateja Janković je zlatnu medalju osvojio na 100 metara delfin, dok je bronzu osvojio na 100 leđno, 400 kraul i 200 mešovito. Još tri medalje osvojio je u štafetama.

     

    sofia travar i mateja janković

     

    Štafeta 4×50 kraul, u sastavu Aleksa Kalas Kosanović, Mateja Janković, Jovan i Luka Kecić, bila je srebrna i bronzana. Štafeta 4×50 metara mix, u sastavu Mateja Janković, Sofia Travar, Aleksa Kalas Kosanović i Kasja Blažin, osvojila je bronzanu medalju.

     

    U Novom Sadu je održano i master veteransko prvenstvo Srbije. Proleter je nastupio sa tri takmičara.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Aleksandra Milovanović je osvojila zlatne medalje na 50 i 100 metara leđno. Mirko Šokšić je osvojio zlato na 50 kraul i 50 delfin, a Jovan Veselinović bronzanu medalju na 50 metara kraul.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport