• Marko Lakatuš osvojio zlato, Nikola Kovačević izborio mesto u seniorskoj reprezentaciji

    Sedmorica takmičara Kajak kluba Begej iz Zrenjanina učestvovala su na Kupu Srbije, koji je ujedno bio i izborno takmičenje za selekcije juniora i seniora. Begej su predstavljala po dvojica pionira, kadeta i juniora, kao i jedan senior.   Jedan od najtalentovanijih mladih takmičara Marko Lakatuš okitio se zlatnom medaljom u kategoriji pionira, u trci K-1 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marko Lakatuš osvojio zlato, Nikola Kovačević izborio mesto u seniorskoj reprezentaciji

    Sedmorica takmičara Kajak kluba Begej iz Zrenjanina učestvovala su na Kupu Srbije, koji je ujedno bio i izborno takmičenje za selekcije juniora i seniora. Begej su predstavljala po dvojica pionira, kadeta i juniora, kao i jedan senior.

     

    Jedan od najtalentovanijih mladih takmičara Marko Lakatuš okitio se zlatnom medaljom u kategoriji pionira, u trci K-1 1000m.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Gol Đorđa Bajića odveo Jedinstvo u finale Kupa FSP Zrenjanin

     

    Osim Lakatuša, medaljom se okitio još jedan zrenjaninski kajakaš, i to u istoj konkurenciji. U pitanju je Nemanja Vlatković, koji je trku završio odmah iza Marka i tako osvojio srebro.

     

    marko lakatuš

     

    Najbolji takmičar Kajak kluba Begej Nikola Kovačević na Kupu Srbije je u trkama na K-1 500 i 1000m pokazao odličnu formu. Trku na 500m je završio kao jedanaestoplasirani, dok je trku na 1000m okončao kao osmoplasirani. Time se nametnuo selektoru za ulazak u seniorsku kajak reprezentaciju Srbije.

     

    Ostali rezultati na Kupu Srbiji su obećavajući, naročito u kategoriji kadeta, u kojoj se Radovan Ramljanski plasirao u A finale u K-1 500m, gde je posle zauzeo deveto mesto. Kadetu Marku Gojgoloviću i juniorima Stevanu Bojaniću i Stefanu Trubajiću finalne trke su izmakle za dlaku.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „U svakom slučaju, rezultati su dobri, a mi nastavljamo da radimo i osvajamo medalje. Naredno takmičenje za naše kajakaše je već sledećeg vikenda, na regati u Borči“, saopštio je Kajak klub Begej.

     

    kup srbije u kajaku

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport