• Marina Oro osvojila bronzu na Svetskom karate kupu u Umagu

    Na Svetskom kupu u Umagu, gde se održava kamp Svetske karate federacije za mlađe uzrasne kategorije, karatistkinja Karate kluba Zrenjanina Marina Oro je u kategoriji do 47 kilograma osvojila bronzanu medalju.   Marina je u prvom kolu pobedila takmičarku sa Kosova rezultatom 4:0. Nakon toga je izgubila od takmičarke iz Rusije sa 0:3.   U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marina Oro osvojila bronzu na Svetskom karate kupu u Umagu

    Na Svetskom kupu u Umagu, gde se održava kamp Svetske karate federacije za mlađe uzrasne kategorije, karatistkinja Karate kluba Zrenjanina Marina Oro je u kategoriji do 47 kilograma osvojila bronzanu medalju.

     

    Marina je u prvom kolu pobedila takmičarku sa Kosova rezultatom 4:0. Nakon toga je izgubila od takmičarke iz Rusije sa 0:3.

     

    U repasažu, Marina Oro je prvo pobedila takmičarku iz Španije sa 3:0, nakon toga takmičarku iz Engleske sa 2:0, dok je u meču za bronzu savladana takmičarka iz Danske rezultatom 4:0.

     

    Pročitajte još: Mladi nigerijski fudbaler stiže kao pojačanje Botošanima

     

    Ovo je za Marinu najznačajnija medalja u dosadašnjoj karijeri.

     

    Anja Milovanović ovog puta nije osvojila medalju. Nakon pobede u prvom kolu nad takmičarkom iz Italije sa 1:0, Anja je doživela poraz od takmičarke iz Slovenije 2:4

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin