• Marina Đekić osvojila titulu profesionalnog prvaka Srbije u kik boksu!

    Grad Zrenjanin se od subote, 15. juna, može pohvaliti jos jednim fantastičnim sportskim rezultatom. Marina Đekić, članica KBC Internacional, osvojila je titulu profesionalnog prvaka Srbije u kik boksu!   Naime, ona je na Gala večeri, koja je održana u beogradskoj Hali sportova „Ranko Žeravica“, kao izazivačica savladala tridesetjednogodišnju Jovanu Milanović. Pobedom nad njom preuzela je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marina Đekić osvojila titulu profesionalnog prvaka Srbije u kik boksu!

    Grad Zrenjanin se od subote, 15. juna, može pohvaliti jos jednim fantastičnim sportskim rezultatom. Marina Đekić, članica KBC Internacional, osvojila je titulu profesionalnog prvaka Srbije u kik boksu!

     

    Naime, ona je na Gala večeri, koja je održana u beogradskoj Hali sportova „Ranko Žeravica“, kao izazivačica savladala tridesetjednogodišnju Jovanu Milanović. Pobedom nad njom preuzela je šampionski pojas.

     

    Pročitajte još: Škola džudoa organizovana u OŠ „Petar Petrović Njegoš“ (Foto)

     

    Podsetimo, Marina Đekić je u svojoj dosadašnjoj amaterskoj karijeri ostvarila mnoštvo veoma zapaženih rezultata. Treba istaći da je bila dvostruki juniorski šampion Evrope (2015, 2017), juniorski vicešampion sveta (2018), trostruki juniorski šampion Balkana (2015, 2016, 2017), osvajač svetskog kupa u K1 (2017)…

     

    Tekst: Zoran Bogaroški

    Foto: privatna arhiva

     

    marina đekić osvojila titulu
    Marina Đekić sa trenerom Goranom Zečevićem

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport