• Škola džudoa organizovana u OŠ „Petar Petrović Njegoš“ (Foto)

    Omladinski džudo klub Proleter MD realizuje školu džudoa u OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u okviru projekta Svetske džudo federacije. Projekat „Sport u školi“ traje dve godine, a u četvrtak je organizovano završno takmičenje za kraj školske godine.   – Od septembra nastavljamo dalje. Redovno trenira 40 učenika od 1. do 4. razreda Osnovne škole „Petar […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Škola džudoa organizovana u OŠ „Petar Petrović Njegoš“ (Foto)

    Omladinski džudo klub Proleter MD realizuje školu džudoa u OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u okviru projekta Svetske džudo federacije. Projekat „Sport u školi“ traje dve godine, a u četvrtak je organizovano završno takmičenje za kraj školske godine.

     

    – Od septembra nastavljamo dalje. Redovno trenira 40 učenika od 1. do 4. razreda Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“. U četvrtak smo organizovali takmičenje kako bismo videli dokle smo stigli do sada i šta smo postigli u prvoj godini trajanja projekta – kazao je za portal zrenjaninski.com Tomislav Kohajm, trener u OJK Proleter MD.

     

    Pročitajte još: „Sportske igrarije“ okupile 400 mališana iz dvanaest gradskih vrtića (Foto)

     

    Za sada ovaj projekat se realizuje samo u OŠ „Petar Petrović Njegoš“. Međutim, u OJK Proleter MD imaju ideju da u sledećoj godini prošire projekat na bar još jednu školu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport