• Mali fudbaleri FK Petlić prvaci prestižnog međunarodnog turnira u Sloveniji

    Mali fudbaleri Fudbalskog kluba Petlić iz Zrenjanina prvaci su prestižnog međunarodnog fudbalskog turnira „Miklavž kup 2022“, koji se ovog vikenda, po 17. put, održava u slovenačkom gradiću Miklavž na Dravskom polju.   FK Petlić je osvojio prvo mesto u konkurenciji U9, u kojoj se takmiče deca 2013. godište. Mladi zrenjaninski fudbaleri, predvođeni trenerom Davorom Bašićem, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mali fudbaleri FK Petlić prvaci prestižnog međunarodnog turnira u Sloveniji

    Mali fudbaleri Fudbalskog kluba Petlić iz Zrenjanina prvaci su prestižnog međunarodnog fudbalskog turnira „Miklavž kup 2022“, koji se ovog vikenda, po 17. put, održava u slovenačkom gradiću Miklavž na Dravskom polju.

     

    FK Petlić je osvojio prvo mesto u konkurenciji U9, u kojoj se takmiče deca 2013. godište. Mladi zrenjaninski fudbaleri, predvođeni trenerom Davorom Bašićem, u finalu su savladali FK Golgeter Hajdina iz Slovenije rezultatom 1:0 i zasluženo su slavili na terenu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Završen mural koji je posvećen proslavljenoj odbojkašici Maji Ognjenović

     

    – Prezadovoljan sam nastupom na internacionalnom turniru, na kojem se takmiče ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Srbije. Šampionska titula je rezultat ozbiljnog rada i truda ovih sjajnih dečaka i devojčica. Ovo je svakako dokaz da u Zrenjaninu stasavaju nove generacije sportista na koje ćemo moći ozbiljno da računamo u narednom periodu, ako nastave ovim tempom – izjavio je za portal zrenjaninski.com trener FK Petlić Davor Bašić.

     

    Bašić je dodao da ovu generaciju, osim zalaganja na treninzima, karakterišu timski duh i drugarstvo.

     

    fk petlić

     

    Petlić je zabeležio sjajan rezultat i u konkurenciji 2015. godište, gde je osvojio treće mesto. Ovu ekipu predvodi trener Zoran Jevtić.

     

    Međunarodni fudbalski turnir „Miklavž kup“ već godinama spaja mlade fudbalere i omogućava im da uživaju u nezaboravnim trenucima u izuzetnoj sportskoj atmosferi.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Takmičenja se organizuju u više konkurencija, a nastupaju brojni klubovi iz regiona.

     

    fk petlić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin