• Luka Šari i Vid Sarić sa tri pogotka doneli važne bodove Botošanima

    Slavili su igrači Fudbalskog kluba Omladinac FAM iz Botoša u 27. kolu Vojvođanke lige „Istok“, nakon pobede nad ekipom Poleta iz Idvora rezultatom 3:0.   Dva gola za Botošane na domaćem terenu postigao je Luka Šari u 58. i 83. minutu, a među strelce se upisao i Vid Sarić, koji je protivničku mrežu zatresao u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Luka Šari i Vid Sarić sa tri pogotka doneli važne bodove Botošanima

    Slavili su igrači Fudbalskog kluba Omladinac FAM iz Botoša u 27. kolu Vojvođanke lige „Istok“, nakon pobede nad ekipom Poleta iz Idvora rezultatom 3:0.

     

    Dva gola za Botošane na domaćem terenu postigao je Luka Šari u 58. i 83. minutu, a među strelce se upisao i Vid Sarić, koji je protivničku mrežu zatresao u 69. minutu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kreću u nove izazove: Bokseri Banata na pripremama reprezentacije

     

    – Utakmicu smo počeli slabije. Protivnici su bili bolji u celom prvom poluvremenu, kreirali su više šansi, konstantno pravili pritisak i imali smo problem. Srećom, do pauze smo izdržali i sačuvali 0:0 – komentariše poslednju utakmicu za portal zrenjaninski.com štoper Omladinca Vid Sarić.

     

     

    U drugom delu susreta domaćini su diktirali tempo i došli do pobede.

     

    – Drugo poluvreme smo započeli ozbiljnije. Pogodak Šarija nas je razbudio i krenuli smo da igramo mnogo bolje. Gurali smo loptu i kontrolisali igru u potpunosti. U 69. minutu, nakon lepe akcije po levom boku, otišao sam na protivničku polovinu i zatražio povratni pas, na koji sam odgovorio šutem i pogodio mrežu gostiju za 2:0. Pred sam kraj meča osigurali smo pobedu još jednim pogotkom Šarija – navodi Sarić.

     

    Posle 27 odigranih kola, Omladinac FAM se nalazi na 14. mestu, sa 27 bodova. Zahvaljujući ovoj pobedi, beleži skok na tabeli.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Što se tiče nastavka prvenstva, ostalo je još malo do kraja. Mislim da smo sada konačno kompletni i da imamo sve u našim rukama kako bismo opstali u ligi – dodaje Vid Sarić, koji je ove polusezone postigao četiri pogotka i tri puta bio igrač utakmice.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport