• Kreću u nove izazove: Bokseri Banata na pripremama reprezentacije

    Na pripremama kadetske reprezentacije Srbije u boksu, koje se do 2. juna održavaju na Paliću, nalaze se i trojica takmičara Boks kluba Banat iz Zrenjanina. Poziv selektora dobili su Andrej Racić, Jovan Nikolić i Tadija Eremić.   Nakon priprema, mlade reprezentativce Srbije očekuje meč protiv najboljih kadetskih boksera Mađarske, što će biti odlična prilika da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kreću u nove izazove: Bokseri Banata na pripremama reprezentacije

    Na pripremama kadetske reprezentacije Srbije u boksu, koje se do 2. juna održavaju na Paliću, nalaze se i trojica takmičara Boks kluba Banat iz Zrenjanina. Poziv selektora dobili su Andrej Racić, Jovan Nikolić i Tadija Eremić.

     

    Nakon priprema, mlade reprezentativce Srbije očekuje meč protiv najboljih kadetskih boksera Mađarske, što će biti odlična prilika da se proveri forma pred prvenstvo Evrope.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dvostruki trijumf u Francuskoj: Veslač Miloš Lavirac se okitio dvema zlatnim medaljama

     

    Strahinja Rašović se, takođe, nalazi na pripremama reprezentacije i očekuje ga učešće na Kupu nacija u Vrbasu, koje počinje 25. maja.

     

    – Sve ozbiljniji i zahtevniji izazovi su pred našim takmičarima. Nadamo se da će uspeti da odgovore svim izazovima na međunarodnoj sceni i da će iz svega ovoga izaći još jači i odlučniji – kaže za portal zrenjaninski.com trener BK Banat Milivoj Šojić.

     

    strahinja rašović

     

    Takmičar BK Banat Dario Tomić uspešno se takmičio u sedmom kolu Regionalne lige, koje je održano u Somboru. Dario, inače, sa dvojnom registracijom nastupa i za BK Loznica.

     

    Za protivnika je imao domaćeg takmičara Vladimira Gubaša, nešto starijeg i iskusnijeg takmičara.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Polovinom treće runde, snažnim desnim krošeom, Dario je bacio protivnika u nokdaun i primorao sudiju u ringu da prekine meč.

     

    – Bio je ovo veoma kvalitetan meč, jedan od najboljih u sedmom kolu Regionalne lige – navodi Šojić.

     

    dario tomić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport