• Luka Cvetićanin na pripremama u Turskoj: Prezadovoljan svojom formom

    Fudbaleri Voždovca trenutno se nalaze na pripremama u Antaliji pred početak prolećnog dela sezone u Linglong Superligi Srbije.   „Zmajevi“ su u Turskoj do sada odigrali dva kontrolna meča, sa ruskim Baltikom i ukrajinskim Kolosom, i u obe utakmice su pretrpeli poraz. Rezultatski gledano, stručni štab ne može biti zadovoljan. S druge strane, momci su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Luka Cvetićanin na pripremama u Turskoj: Prezadovoljan svojom formom

    Fudbaleri Voždovca trenutno se nalaze na pripremama u Antaliji pred početak prolećnog dela sezone u Linglong Superligi Srbije.

     

    „Zmajevi“ su u Turskoj do sada odigrali dva kontrolna meča, sa ruskim Baltikom i ukrajinskim Kolosom, i u obe utakmice su pretrpeli poraz. Rezultatski gledano, stručni štab ne može biti zadovoljan. S druge strane, momci su pokazali da će Voždovac posvećenim radom u nastavku priprema spremno dočekati prolećni deo sezone. Pred njima je još jedna pripremna utakmica koja je na programu u četvrtak, 28. januara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prvo kolo Kupa FSP Zrenjanin na programu 21. februara

     

    Na oba dosadašnja meča, prva za igrače Voždovca u ovoj godini, nastupio je i Zrenjaninac Luka Cvetićanin, koji će u februaru ove godine postati punoletan. Prema do sada prikazanom na terenu, jasno je da šef stručnog štaba Jovan Damjanović u budućnosti može ozbiljno da računa na ovog mladog fudbalera.

     

    luka cvetićanin

     

    – Prezadovoljan sam svojom formom i zato što su me povrede zaobišle. Nadam se da će tako i ostati, a ja radim sve što je u mojoj moći da tako i bude – poručio je iz Turske za portal zrenjaninski.com Luka Cvetićanin.

     

    On kaže da na pripremama vlada sjajna atmosfera i da su uslovi za rad odlični.

     

    – Treniramo i odmaramo, spremamo se najbolje što možemo. Slobodno vreme provodim tako što gledam serije, pričam sa cimerom i odmaram. Očekujem najbolji start na početku druge polusezone i još bolje rezultate Voždovca u nastavku prvenstva – naglasio je Cvetićanin.

     

    FK Voždovac se posle 19 odigranih kola nalazi na sredini tabele, sa 27 osvojenih bodova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]