• Prvo kolo Kupa FSP Zrenjanin na programu 21. februara

    Prvo kolo Kupa Fudbalskog saveza područja (FSP) Zrenjanin na programu je 21. februara, dok će drugo kolo biti odigrano nedelju dana kasnije. Polufinale je zakazano za 24. mart, a finale će biti odigrano 5. maja.   Učesnici Kupa FSP Zrenjanin, ukupno njih 15, podeljeni su u dve grupe. Na teren će izađi članovi Vojvođanske lige […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvo kolo Kupa FSP Zrenjanin na programu 21. februara

    Prvo kolo Kupa Fudbalskog saveza područja (FSP) Zrenjanin na programu je 21. februara, dok će drugo kolo biti odigrano nedelju dana kasnije. Polufinale je zakazano za 24. mart, a finale će biti odigrano 5. maja.

     

    Učesnici Kupa FSP Zrenjanin, ukupno njih 15, podeljeni su u dve grupe. Na teren će izađi članovi Vojvođanske lige Istok i srpskoligaši.

     

    Zrenjaninski Radnički će se uključiti u završnicu takmičenja, s obzirom na to da je prošle godine bio finalista.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Trčanje kao stil života: Jelena Lukić pretrčala hiljade kilometara

     

    U prvom kolu, u grupi A, sastaju se: Banat (Čenta) – Begej (Žitište), Naftagas (Elemir) – Vojvodina 1928 (Perlez), i Radnički (Sutjeska) – Krajina (Krajišnik). Omladinac FAM iz Botoša je u prvom kolu slobodan.

     

    U grupi B sastaju se: Kikinda 1909 – ŽAK (Kikinda), Crvena zvezda (Vojvoda Stepa) – Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo), Kozara (Banatsko Veliko Selo) – Sloboda (Novi Kozarci), i Budućnost (Srpska Crnja) – Jedinstvo (Novi Bečej).

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport